Antena 3 Externe Adolescentul care a primit o amendă de 37 milioane de dolari  

Adolescentul care a primit o amendă de 37 milioane de dolari  

22 Mai 2018   •   17:19
Adolescentul care a primit o amendă de 37 milioane de dolari  

Un adolescent care a declanșat un incendiu masiv a fost obligat să plătească 37 milioane de dolari. 

Adolescentul de 15 ani din Vancouver, Washington, a aprins focuri de artificii într-un canion părăsit din Oregon anul trecut, care au aprins tufișurile uscate și a declanșat într-un final un incendiu care a durat două luni și s-a răspândit peste 20.000 de hectare. Incendiul a provocat evacuări, oprirea extinsă a unei autostrăzi interstatale majore și devastarea râului Columbia, o importantă atracție turistică din zonă. 
  
Judecătorul John A Olson a emis o amendă care acoperă costul de stingere a incendiilor, reparațiile și restaurările în defileu precum și pagubele la case și a ordonat băiatului să servească 1.920 ore de serviciu în folosul comunității.

Judecătorul a decis că adolescentul ar putea stabili un plan de plată, care ar putea fi oprit fără achitarea integrală a amenzii după 10 ani, atâta timp cât băiatul și-a încheiat cei cinci ani de probă și nu a comis alte infracțiuni. 

Amenda este strict adresată adolescentului și nu implică familia acestuia, care a imigrat în State din Ucraina. 

Sursă: TIME 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close