Antena 3 CNN Externe Alec Baldwin, prima reacție după incidentul mortal de pe platou: ”Colaborez cu polițiștii”

Alec Baldwin, prima reacție după incidentul mortal de pe platou: ”Colaborez cu polițiștii”

Alec Baldwin a transmis o primă reacție după ce a împușcat accidental doi oameni pe platourile de filmare. Actorul și-a exprimat regretul și a transmis că este la dispoziția oamenilor legii.

Alec Baldwin, prima reacție după incidentul mortal de pe platou: ”Colaborez cu polițiștii”
Sursa foto: Hepta.ro
de Cerasela Stafie    |    22 Oct 2021   •   19:49

Din nefericire, directorul de imagine, Halyna Hutchins, a decedat la spital. A doua persoană împușcată a fost regizorul Joel Souza. 

Bărbatul se află internat, în stare destul de gravă, la Centrul Medical Regional Christus St. Vincent. Alec Baldwin a publicat o primă reacție în legătură cu acest incident.

 Actorul a scris pe Twitter un mesaj în care își exprimă regetul. Ulterior, acesta a fost distribuit și pe contul său de Instagram.

„Nu există cuvinte prin care să-mi transmit șocul și tristețea în legătură cu tragicul accident care i-a luat viața Halynei Hutchins, o soție, o mamă și o colegă de-a noastră profund admirată”, a sublinitat acesta.

„Colaborez pe deplin cu ancheta poliției, pentru a stabili modul în care a avut loc această tragedie și sunt în legătură cu soțul ei, oferindu-i sprijin lui și familiei sale. Inima mea este zdrobită pentru soțul ei, fiul lor și toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o pe Halyna,” a adăugat.

×
Subiecte în articol: Alec Baldwin impuscare prima reacţie
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close