Antena 3 CNN Externe ANAT se războieşte cu Udrea: preocupată de propria imagine, nu de turism

ANAT se războieşte cu Udrea: preocupată de propria imagine, nu de turism

ANAT se războieşte cu Udrea: preocupată de propria imagine, nu de turism
Sursa foto: elena udrea
03 Iul 2009   •   03:44

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat că vicepreşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism a reuşit în doi ani de zile, cât a fost secretar de stat la Ministerul Turismului, doar să-şi construiască un bloc de apartamente în Neptun.

"Mă bucură faptul că i-am dat ocazia domnului Alin Burcea să identifice câteva dintre problemele turismului românesc, lucru pe care nu a reuşit să îl facă, din păcate, timp de doi ani, cât a fost secretar de stat la Ministerul Turismului.
Este dificil să luam în considerare expertiza sa în dezvoltarea turismului, atâta timp căt tot ce a realizat ca urmare a mandatului pe care l-a avut a fost să îşi construiască un bloc de apartamente în centrul staţiunii Neptun", a declarat ministrul turismului, Elena Udrea.

Ministrul Turismului a răspuns astfel acuzaţiilor vicepreşedintelui ANAT că foloseşte banii de promovare pe acţiuni de imagine.

Udrea a adăugat că va continua colaborarea cu ANAT, chiar dacă această asociaţie reprezintă 844 dintr-un total de 3087 de agenţii de turism care funcţionează în România.

"Cred că în această perioadă ar fi de mare folos ca agenţia pe care o are să facă reclamă litoralului românesc, de exemplu, şi nu unor destinaţii precum Antalya, Mallorca, Barcelona, Coasta de Azur, Rodos, Paralia Katerini, Paris sau Bulgaria", a mai afirmat ministrul.

Vicepreşedintele Asociaţiei ANAT, Alin Burcea, declarase joi în cadrul unei conferinţe de presă că ministrul Turismului, Elena Udrea, este mai preocupată de acţiunile de imagine decât de promovarea concretă a României ca destinaţie turistică.

El a adăugat că Ministerul Turismului a folosit sume mari pentru promovare necorespunzătoare. ?Una este să fii ocupat de imaginea ta, alta este de turism. Am băgat 200.000 de euro în Goran Bregovic ca să vină constănţenii, că turişti nu am avut?, a afirmat Burcea.
El a susţinut că, din cele 20.000 de persoane prezente la concertul lui Bregovic, organizat de Paşte pe plaja la Mamaia, 19.200 au fost constănţeni.
?Doamna ministru ramâne cel mai frumos ministru al turismului şi nu se compară cu Dan Matei Agathon, care este bărbat şi este urât. Dânsa ne-a primit mereu bine, dar nu a făcut nimic care să rezolve problemele din turism?.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Elena Udrea ANAT
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close