Antena 3 CNN Externe Armata rusă se pregătește să finalizeze „operațiunea specială” până pe 9 mai

Armata rusă se pregătește să finalizeze „operațiunea specială” până pe 9 mai

Armata rusă este pregătită pentru a finaliza operațiunea până pe 9 mai. Acest lucru a fost anunțat în emisiunea Teletonului informațional de către ministrul adjunct al apărării, Anna Malyar.

Armata rusă se pregătește să finalizeze „operațiunea specială” până pe 9 mai
Sursa foto: hepta
de Alexandra Ionescu    |    24 Mar 2022   •   23:06

Potrivit acesteia, inamicul nu își abandonează planurile de a continua războiul, de a continua operațiunea ofensivă și de a-și intensifica expansiunea.

"De aceea, în ciuda faptului că intensitatea luptei a scăzut, războiul continuă. În regiunile ocupate temporar de inamic, el încearcă să pună un punct de sprijin. Sunt lucruri foarte dureroase pentru noi, pentru că acesta este un tratamentul inuman al populației civile”, a spus Malyar.

Ea a adăugat că acum există zvonuri că Federația Rusă ar încerca să implice cumva Transnistria în războiul din Ucraina.

„Dar aceste informații au fost înregistrate până acum la nivelul zvonurilor chiar în Transnistria”, a adăugat viceministrul.

Potrivit Ministerului Apărării, inamicul încearcă în toate modurile posibile să-și întărească pozițiile, să-și întărească personalul pe care l-a pierdut, să adune echipamente în jurul graniței și să încerce să-și sporească capacitățile.

În același timp, amenințarea din Belarus rămâne.

Malyar a subliniat că până acum nicio prognoză nu poate fi corectă, deoarece dinamica derulării evenimentelor este rapidă, iar situația se schimbă la fiecare jumătate de oră.

"Dar avem informații operaționale că armata rusă este pregătită pentru faptul că trebuie să finalizeze operațiunea înainte de 9 mai. Dar este imposibil să prezicem ceva exact în această situație”, a spus ea potrivit Unian.

Potrivit Ministerului Afacerilor Interne, Putin se aștepta să pună mâna pe Ucraina în trei zile. Acest lucru a fost confirmat de experții militari occidentali și de documentele inamicilor și de rapoartele rușilor capturați.

Cu toate acestea, planurile președintelui Federației Ruse s-au prăbușit împotriva apărării a Forțelor Armate ale Ucrainei.

Acum Putin a stabilit noi termeni pentru „victorie”. Șeful Federației Ruse a ordonat realizarea obiectivelor stabilite în perioada 21 aprilie - 7 mai.

×
Subiecte în articol: Rusia Război Ucraina
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close