Antena 3 CNN Externe Asistenta care a dat informaţii despre sarcina ducesei Kate, găsită MOARTĂ

Asistenta care a dat informaţii despre sarcina ducesei Kate, găsită MOARTĂ

Asistenta care a dat informaţii despre sarcina ducesei Kate, găsită MOARTĂ
Sursa foto: Foto: Ap/ Agerpres
de S.T.    |    07 Dec 2012   •   18:42

Asistenta medicală de la spitalul Regele Edward al VII-lea unde a fost internată ducesa Catherine, victimă a unei farse radiofonice, în urma căreia informaţii confidenţiale despre starea de sănătate a soţiei prinţului William au fost dezvăluite unor jurnalişti australieni, s-a sinucis.

Reprezentanţii spitalului londonez au ţinut să aducă un ultim omagiu "unei asistente medicale de primă clasă" şi au dezvăluit identitatea acestei, informează bbc.co.uk.

O farsă de zile mari: "Alo, spitalul? Sunt Regina Angliei. Cum se simte Kate?"

Detalii confidenţiale despre starea de sănătate a ducesei de Cambridge, internată din cauza unei forme severe de greţuri matinale cauzate de sarcină, au fost dezvăluite, la telefon, unor prezentatori de radio din Australia.

Cei doi prezentatori al postului de radio 2Day FM au telefonat la spitalul regele Edward al VII-lea, situat în centrul Londrei, şi au pretins că erau regina Elizabeth a II-a şi prinţul Charles.


Potrivit BBC, Jacintha Saldanha a fost persoana care a răspuns apelului telefonic al celor doi DJ-i australieni, nu infirmiera care a discutat cu aceştia despre starea de sănătate a ducesei Catherine.

Jacintha Saldanha nu a fost suspendată din funcţie, iar spitalul londonez nu a luat împotriva ei măsuri disciplinare.

Soţia prinţului William, Kate, însărcinată, a fost externată, joi, după ce şi-a petrecut mai multe zile în spitalul Regele Edward al VII-lea din Londra.

"Eu ies primul, eu vreau să fiu moştenitorul!". Sarcina ducesei de Cambridge, o isterie mondială

Potrivit unui purtător de cuvânt, ducesa de Cambridge se va recupera la Palatul Kensington, reşedinţa regală din Londra.


×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close