Antena 3 CNN Externe Un băiețel de opt ani a murit după ce mama vitregă l-a pus să doarmă la -20 de grade, în garaj. Copilul ar fi udat patul noaptea

Un băiețel de opt ani a murit după ce mama vitregă l-a pus să doarmă la -20 de grade, în garaj. Copilul ar fi udat patul noaptea

Un băiețel de doar opt ani s-a stins din viață după ce mama sa vitregă l-a obligat pe copil să doarmă în garaj alături de fratele său la temperaturi de -20 de grade, pe motiv că uda patul noaptea.

Un băiețel de opt ani a murit după ce mama vitregă l-a pus să doarmă la -20 de grade, în garaj. Copilul ar fi udat patul noaptea
Sursa foto: Gettyimages | Aziz Shamuratov
de Ioana Mircea    |    13 Mar 2023   •   20:37

Mama vitregă a unui băieţel de doar opt ani din Long Island, SUA, l-a închis pe micuţ pe timpul nopţii în garaj, alături de fratele său, la temperaturi de -20 de grade pentru că acesta ar fi urinat în pat. Copilul s-a stins din viață din cauză că a intrat în hipotermie.

Femeia a fost găsită vinovată de crimă, de către instanță, iar tatăl natural al copiilor a fost condamnat deja la 25 de ani de închisoare. 

Menajera familiei, Tyrene Rodriguez, a povestit cum băiatul a fost închis în garaj, în timp ce câinele Bella dormea ​​în casă. Thomas, băiețelul de opt ani, și fratele lui mai mare, Anthony, au petrecut 16 ore în garajul casei fără căldură, drept pedeapsă pentru că au urinat în casă.

Citește și: O fetiță de 12 ani a fost vândută cu 90.000 de euro de mama ei unui bărbat din Franța | Ce făcea bărbatul cu micuța

Un medic legist s-a ocupat de autopsie, şi a constatat că moartea băiatului a fost de fapt omucidere. Hipotermia a fost un factor major în acest caz. Procurorii au spus că Thomas și fratele său erau în spectrul autismului. De aceea erau adesea forţaţi să doarmă în garaj.

Femeia a fost declarată vinovată de crimă de gradul doi și patru acuzații de neglijență asupra minorului. Condamnarea ei vine la patru luni distanţă după ce tatăl băiatului şi fostul ei logodnic, Michael Valva, a fost găsit vinovat pentru exact aceleaşi acuzaţii. Michael fost condamnat la aproape 25 de ani de închisoare.

Angela Pollina este aşteptată în instanţă pe data de 11 aprilie, şi riscă 25 de ani de închisoare potrivit biroului procurorului districtual. Avocatul său a refuzat să dea alte declaraţii, potrivit today.com.

×
Subiecte în articol: SUA
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close