Antena 3 CNN Externe Un bărbat a refuzat să-și deconecteze soţia de la aparate, iar după două luni femeia a ieşit din comă

Un bărbat a refuzat să-și deconecteze soţia de la aparate, iar după două luni femeia a ieşit din comă

Un bărbat a trecut prin clipe dureroase în momentul în care medicii i-au spus că soția sa nu mai are nicio șansă de supraviețuire, însă acesta a refuzat categoric deconectarea de la aparate și a avut parte de un miracol.

Un bărbat a refuzat să-și deconecteze soţia de la aparate, iar după două luni femeia a ieşit din comă
Sursa foto: Zach Carv | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Apr 2023   •   23:26

Autumn Carver, originară din Indiana, SUA, s-a infectat cu Covid-19 în august 2021, în timp ce era însărcinată.

Femeia a fost internată în spital, iar la scurt timp, medicii au luat decizia de a-i face operația de cezariană, pentru a-i salva bebelușul.

Cu toate acestea, după ce l-a adus pe lume pe fiul ei, Autumn a intrat în comă și a fost conectată la aparate, deși medicii nu erau optimiști în privința șanselor de supraviețuire.

Soțul ei, Zach, a refuzat să accepte ideea de a-și pierde partenera și a luptat în fiecare clipă pentru a o menține în viață.

Citește și: "Mi-a distrus viața". Secretul dureros pe care l-a ținut ascuns un bărbat față de iubita sa

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ulterior, tânăra a fost transferată la un spital din Chicago, unde medicii se gândeau să-i facă un transplant de plămâni.

Totuși, Zach a refuzat ferm ca soția sa să fie deconectată de la aparate, iar chirurgul care avea grijă de ea a decis, la insistențele bărbatului, să-i acorde mai mult timp, astfel încât organismul ei să se recupereze singur.

Încet încet, starea femeii s-a îmbunătățit, însă a putut să-și cunoască fiul abia când acesta avea deja două luni.

În momentul în care a fost externată, în luna octombrie, medicii au declarat că starea ei este cu adevărat un miracol, reușind să recupereze până la 40% din capacitatea pulmonară.

Acum, Autumn trăiește o viață normală alături de familie, deși plămânii ei nu își vor reveni complet niciodată, potrivit msn.com, citat de digi24.ro.

×
Subiecte în articol: femeie coronavirus coma Statele Unite
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close