Antena 3 CNN Externe Britanicii, revoltaţi pe românii de etnie romă. Le "suflă" locurile de muncă şi cer ajutoare sociale

Britanicii, revoltaţi pe românii de etnie romă. Le "suflă" locurile de muncă şi cer ajutoare sociale

Britanicii, revoltaţi pe românii de etnie romă. Le "suflă" locurile de muncă şi cer ajutoare sociale
Sursa foto: Foto: Daily Mail
23 Ian 2012   •   11:40
Britanicii sunt din ce în ce mai revoltaţi că românii de etnie romă "le fură" şi ultimele locuri de muncă disponibile. O anchetă a jurnaliştilor din Marea Britanie arată că, în ultimii doi ani, est-europenii şi în special românii „le-au suflat” joburile britanicilor care îşi câştigau existenţa vânzând în stradă revista Big Issue.

Aceste informaţii au ieşit la iveală după ce jurnaliştii britanici au descoperit cazul Firuţei Vasile, o româncă ce îşi câştiga existenţa din vânzarea acestei reviste. Ea a câştigat în instanţă dreptul a primi ajutor social, care se ridică la 30.000 de lire sterline anual.

Potrivit Daily Mail, peste 700 de români îşi câştigă traiul din vânzarea revistei „Big Issue”. Numărul total al celor care vând pe stradă revista este de 2.500.

Britanicii sunt cu atât mai indignaţi de această situaţie cu cât acest job le permite românilor să obţină ajutoare sociale.


 


 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close