Antena 3 CNN Externe Bulgaria. Mai mulţi români au rămas fără maşinile parcate în faţa hotelului

Bulgaria. Mai mulţi români au rămas fără maşinile parcate în faţa hotelului

Bulgaria. Mai mulţi români au rămas fără maşinile parcate în faţa hotelului
02 Mai 2010   •   09:16

Plimbări pe plajă şi distracţie până în zori de zi. Aşa au petrecut românii care au ales să meargă pentru minivacanţa de 1 Mai pe plajele din Bulgaria. Nu toţi au fost la fel de norocoşi. Câteva familii s-au trezit fără maşinile de zeci de mii de euro, parcate în faţa hotelurilor în care s-au cazat.

Turiştii şi-au parcat regulamentar maşinile de lux în faţa hotelului unde s-au cazat. Autoturismele au dispărut însă fără urmă. ?Am parcat pe lateralul hotelului, dimineaţa maşina nu mai exista. Maşina este aproape nouă - costă 100.000 euro?, povesteşte unul dintre cei care a rămas fără maşină.

Printre păgubiţi este şi primarul din Clejani. "Maşina a fost parcată în incinta lor, avem vaucher plătit din România să de dea şi nouă explicaţii. A fost copilul meu tăvălit pe jos de jandarmii lor", a declarat Florin Nidelea, primarul localitatii Clejani,

Românii îi acuză pe angajaţii hotelului că ar fi implicaţi în dispariţia maşinilor, mai ales că aceştia le-au indicat locul de parcare. ?Ne-au dirijat să parcăm unde unghiul camerei nu ajunge... e reglat, camerele nu funcţionează. Vine unu şi zice. Vă parchez eu maşina. A parcat-o şi a luat-o. Am muncit o viatţă pentru maşina asta?, spune unul dintre păgubiţi.
Păgubiţii aveau actele în maşinile dispărute aşa că vor avea nevoie şi de ajutorul consultatului român pentru întoarcerea în ţară.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Bulgaria
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close