Antena 3 CNN Externe O cântăreață celebră din Malaezia a murit, infectată cu COVID-19, la doar câteva zile după ce a născut

O cântăreață celebră din Malaezia a murit, infectată cu COVID-19, la doar câteva zile după ce a născut

O cântăreață celebră din Malaezia a murit de coronavirus, la doar câteva zile după ce a născut un băiețel. Bebelușul era al patrulea copil al artistei.

O cântăreață celebră din Malaezia a murit, infectată cu COVID-19, la doar câteva zile după ce a născut
Sursa foto: Siti Sarah Raisuddin / Facebook
de Laura Dinu    |    11 Aug 2021   •   14:58

Siti Sarah Raisuddin, însărcinată în 8 luni, avea o saturație extrem de mică atunci când medicii au hotărât să o pună într-o comă indusă pentru ca bebelușul fie scos printr-o operație de cezariană. Micuțul a fost salvat, însă mama lui nu l-a mai putut ține în brațe niciodată, transmite BBC

Soțul cântăreței povestește că a sunat-o printr-un apel video chiar înainte să moară și a văzut cum lacrimile îi șiroiau pe obraji. 

”Părea că înțelegea ce îi spun”, povestește comediantul Shuib Sepahtu. ”Va fi o provocare pentru mine să le dau vestea morții mamei lor, celor trei copii de acasă!”, a continuat el. 

Pe lângă nou născut, cuplul mai are trei copii, cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani.

Întreaga familie a fost testată pozitiv pentru coronavirus pe 25 iulie, după ce a contractat virusul de la o femeie care îi ajuta la treburile casnice. 

În zilele următoare, artista a distribuit pe Instagram filmulețe în care copiii plângeau după efectuarea testelor COVID, pe care tânăra le-a descris greu de urmărit. 

Fanii cântăreței și-au exprimat regretul pe diferite rețele sociale. Chiar și Regele și Regina din Malaezia au transmis condoleanțe familiei. 

”Maiestățile lor își exprimă tristețea pentru moartea ei și speră că familia va fi puternică și va trece peste pierderea suferită”, au scris reprezentanții Palatului într-o postare pe Facebook. 

Vestea morții artistei vine chiar în momentul în care Malaezia relaxează măsurile de restricție pentru persoanele complet vaccinate împotriva COVID 19, în ciuda faptului că țara trece prin cel mai grav val. 

Luni, Malaezia a înregistrat 17.236 de persoane infectate cu Covid și 212 de decese, ceea ce ridică numărul de morți COVID din țară la 10.961.

×
Subiecte în articol: Siti Sarah Raisuddin
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close