Antena 3 CNN Externe Capul unui adolescent a fost găsit în frigiderul fostului fotbalist Richard Gyamfi. Părți ale altor două cadavre au fost găsite în același loc

Capul unui adolescent a fost găsit în frigiderul fostului fotbalist Richard Gyamfi. Părți ale altor două cadavre au fost găsite în același loc

Mai multe părți de cadavre, inclusiv capul unui băiat de 13 ani, au fost găsite într-un frigider la casa unui fost fotbalist ghanez.

Capul unui adolescent a fost găsit în frigiderul fostului fotbalist Richard Gyamfi. Părți ale altor două cadavre au fost găsite în același loc
Sursa foto: Twitter
de Alexandru Negrici    |    26 Aug 2021   •   00:07

Richard Gyamfi, în vârstă de 28 de ani, un fost jucător popular din Ghana, devenit ulterior comentator sportiv, a fost arestat după ce Thomas Agyei, tatăl unei victime în vârstă de 13 ani și-a forțat intrarea în casă și a făcut macabra descoperire.

Site-ul de știri locale Kanyi Daily a raportat că Thomas Agyei l-a confruntat pe Gyamfi acuzându-l că l-a racolat pe fiul său dintr-un parc local.

Gyamfi i-a spus tatălui în cauză că nu i-a văzut niciodată fiul și că nu are nimic de-a face cu dispariția sa.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cu toate acestea, unul dintre prietenii lui Louis l-a asigurat pe Thomas Agyei că îl văzuse pe Gyamfi ducându-l pe adolescentul dispărut în casa sportivului.

Kanyi Daily relatează că Thomas Agyei și mai mulți localnici au luat legea în propriile mâini și au bătut în casa fostului jucător din Divizia Națională.

Inițial nu au găsit nimic ieșit din comun, însă după ce cercetat mai amănunțit locuița, grupul condus de tatăl băiatului a descoperit o ușa încuiată, în apropierea căreia mirosul era foarte bizar.

Gyamfi a refuzat să o deschidă, susținând că a pierdut cheia, dar grupul condus de tatăl băiatului dispărut a doborât ușa și a găsit cadavrul lui Louis pe podea, cu capul lipsă.

Poliția a fost chemată la fața locului, unde a descoperit că, în afară de cel al tânărului de 13 ani, se aflau alte două capete tăiate și nenumărate părți de cadavre înfășurate în frigiderul din camera unde fostul sportiv își ținea victimele.

Identitățile celorlalte persoane care i-au căzut pradă bărbatului nu au fost încă făcute publice.

Alexander Kwaku Obeng, Directorul Afacerilor Publice al Serviciului de Poliție din Ghana, a declarat presei locale: „Rămășițele sunt mutate la morgă pentru a fi făcută o analiză criminalistică în sprijinul anchetei”.

Datorită naturii șocante a scenei, Obeng a adăugat faptul că sprijinul psihiatric a fost pus la dispoziția familiilor victimelor, membrilor comunității și ofițerilor de poliție implicați în caz.

Ancheta este în curs de desfășurare, iar suspectul este ținut în detenție.

×
Subiecte în articol: Ghana
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close