Antena 3 CNN Externe Casa Albă, despre obiectele neidentificate doborâte în ultimele zile: "Nu există niciun indiciu de activitate extraterestră"

Casa Albă, despre obiectele neidentificate doborâte în ultimele zile: "Nu există niciun indiciu de activitate extraterestră"

Casa Albă garantează că dispozitivele aeriene, care au fost doborâte recent de armata americană, nu au o origine extraterestră.

Casa Albă, despre obiectele neidentificate doborâte în ultimele zile: "Nu există niciun indiciu de activitate extraterestră"
Sursa foto: hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Feb 2023   •   23:23

Karine Jean-Pierre, purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, a dezvăluit, luni, că "nu există niciun indiciu de activitate extraterestră", după seria de obiecte zburătoare neidentificate, care au fost doborâte de armata americană, relatează AFP.

"Ştiu că au existat întrebări şi îngrijorări în legatură cu acest subiect, dar nu există niciun indiciu de extratereştri sau activităţi extraterestre, legate de aceste doborâri recente", a spus Karine Jean-Pierre.

Pe de altă parte, șeful Comandamentului de Apărare Aerospaţială al SUA (NORAD), generalul Glen VanHerck, a afirmat, duminică, referitor la recenta serie de obiecte neidentificate doborâte de avioane de război americane, că nu poate exclude alte explicații sau prezența extratereștrilor, relatează agenţia Reuters.

Întrebat dacă exclude posibilitatea unei origini extraterestre a celor trei obiecte zburătoare doborâte, generalul VanHerck a mărturisit că nu exclude nicio variantă.

Citește și: Statele Unite, replică pentru China în "războiul baloanelor"

"Comunitatea de informaţii şi de contrainformaţii să stabilească asta. Eu nu am exclus nimic", a spus el.

VanHerck a făcut aceste comentarii într-un briefing la Pentagon, după ce un avion F-16 al forţelor americane a doborât un obiect zburător octogonal deasupra lacului Huron, la graniţa dintre SUA şi Canada, potrivit Agerpres.

Recent, armata americană a doborât un balon chinez, despre care oficialii de la Beijing au spus că era folosit în scopuri de cercetare, în principal meteorologice.

×
Subiecte în articol: SUA extraterestri
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close