Antena 3 Externe Celebrul balcon din "Romeo şi Julieta", deschis publicului pentru nunţi (VIDEO)

Celebrul balcon din "Romeo şi Julieta", deschis publicului pentru nunţi (VIDEO)

02 Iun 2009   •   23:28
Celebrul balcon din "Romeo şi Julieta", deschis publicului pentru nunţi (VIDEO) Romeo si Julieta

Pe timp de criză, primăria din Verona scoate bani din piatră seacă. Mai exact, din celebrul balcon al lui Romeo şi al Julietei. Ca să mai aducă un ban la buget, primăria a decis să dea voie noilor căsătoriţi să urce în celebrul balcon. Taxa nu este pentru oricine, dar, spun cei care au urcat, merită!

Se spune că sub acel balcon Romeo îşi aştepta iubita, pe Julieta. Un loc încărcat de romantism, la care îndrăgostiţii din întreaga lume nu puteau decât să viseze. Pentru că nimeni nu avea voie să urce în balcon. Dar când veniturile din turism au început să scadă, primăria din Verona a schimbat foaia. Nu numai că va deschide vizitatorilor casa Julietei, ci le va permite cuplurilor să-şi unească destinele aici.

Pe cât este de romantic, însă, pe atât este şi scump. O nuntă în casa Julietei costă 600 de euro pentru localnici, 800 de euro pentru cetăţenii Uniunii Europene şi o mie de euro pentru persoanele dinafara Uniunii.

De pe urma Julietei şi a lui Romeo, Verona avut numai de câştigat şi până acum. Este al patrulea oraş în topul tursimului din Italia, iar primarul e convins că noua găselniţă poate să aducă bani grei urbei.Observator


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close