Antena 3 CNN Externe Cine este Brigitte Trogneux, soţia lui Emmanuel Macron, cu 25 de ani mai bătrână decât politicianul francez

Cine este Brigitte Trogneux, soţia lui Emmanuel Macron, cu 25 de ani mai bătrână decât politicianul francez

Cine este Brigitte Trogneux, soţia lui Emmanuel Macron, cu 25 de ani mai bătrână decât politicianul francez
de S.T.    |    24 Apr 2017   •   18:10

Emmanuel Macron, în vârstă de 39 de ani, a întâlnit-o pe soţia lui, Brigitte Trogneux, pe când aceasta îi era profesoară de teatru. Macron era un puşti de 15 ani, iar doi ani mai târziu acesta i-a făcut o promisiune pe care avea să o îndeplinească.

„La vârsta de 17 ani, Emmanuel mi-a spus < Orice vei face, eu o să mă însor cu tine >”, a povestit Brigitte Trogneux jurnaliştilor de la Paris Match anul trecut, scrie Daily Mail.

Relaţia dintre cei doi a început după ce Macron a jucat într-o piesă de teatru a lui Brigitte, atunci când avea doar 18 ani, în cadrul unei şcoli iezuite private din Amiens, nordul Franţei. La acea vreme, Brigitte Auziere, căsătorită şi mamă a trei copii, era responsabila grupului de teatru, iar Emmanuel, un iubitor al literaturii, era membru al grupului.

În cadrul unui documentar, Trogneux a povestit cum tânarul a reuşit să îi pătrundă în suflet: „Pas cu pas, el a reuşit să spargă toate barierele, cu răbdare, în toate modurile posibile”.

Brigitte s-a mutat în capitala Franţei pentru a-i fi alături şi pentru a divorţa de soţul ei, şi de atunci au fost nedespărţiţi.

Cei doi s-au căsătorit în 2007.

„Îi datorez foarte multe, pentru că ea m-a făcut ceea ce sunt acum. Dacă voi fi ales - pardon, cand vom fi aleşi - ea o să fie acolo lângă mine”, a declarat Emmanuel Macron, în cadrul unui discurs de luna trecută. 

Candidatul de centru, Emmanuel Macron, a obţinut 23,75% din voturi în primul tur al scrutinului prezidenţial din Franţa, fiind urmat de reprezentanta extremei drepte, Marine Le Pen, care a primit 21,53 %, conform rezultatelor finale comunicat de Ministerul francez de Interne, potrivit Reuters.

×
Subiecte în articol: alegeri prezidentiale Emmanuel Macron
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close