Antena 3 CNN Externe Comandantul șef al Forțelor Armate ale Ucrainei: ”Steaguri ucrainene sunt atârnate pe coloanele de echipament militar rusesc, pentru a ne induce în eroare”

Comandantul șef al Forțelor Armate ale Ucrainei: ”Steaguri ucrainene sunt atârnate pe coloanele de echipament militar rusesc, pentru a ne induce în eroare”

Rușii au început să folosească simboluri ucrainene pentru a induce în eroare. Aceștia pun steaguri ucrainene pe tancuri.

Comandantul șef al Forțelor Armate ale Ucrainei: ”Steaguri ucrainene sunt atârnate pe coloanele de echipament militar rusesc, pentru a ne induce în eroare”
Sursa foto: Facebook/Valeri Zaluzhni
de Alexandra Ionescu    |    02 Mar 2022   •   13:28

"Pentru a induce în eroare, agresorul folosește simbolurile de stat ale Ucrainei. Steaguri ucrainene sunt atârnate pe coloanele de echipament militar rusesc. Astfel de cazuri au fost observate în așezarea Pobeda, Novaia Basan, regiunea Kiev, pe Krasnostav- Autostrada Nizhyn, regiunea Cernihiv”, a scris Comandantul șef al Forțelor Armate ale Ucrainei, Valeri Zaluzhni, pe pagina lui de Facebook.

Există și cazuri când inamicul atârnă un steag alb pe vehiculul său, ca și cum ar avea intenția să se predea. Dar după ce s-au apropiat de pozițiile ucrainene, trupele ruse încep să deschidă focul pentru a ucide.

Zaluzhni a subliniat că astfel de acțiuni ale inamicului sunt încă o încălcare a normelor dreptului internațional umanitar.

З метою введення в оману агресор використовує державну символіку України. Українські прапори вивішують на колонах...

Posted by Головнокомандувач ЗС України / CinC AF of Ukraine on Monday, February 28, 2022

×
Subiecte în articol: Rusia Război Ucraina
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close