Antena 3 CNN Externe Ea este prima concurentă Miss Universe, plus-size din istorie: "Sunt aici să reprezint toate femeile"

Ea este prima concurentă Miss Universe, plus-size din istorie: "Sunt aici să reprezint toate femeile"

Prima concurentă plus-size Miss Universe din istorie este Jane Garrett, prezentă la ediția concursului de anul acesta.

Ea este prima concurentă Miss Universe, plus-size din istorie: "Sunt aici să reprezint toate femeile"
Sursa foto: profimedia
de Ioana Mircea    |    17 Noi 2023   •   21:24

Premieră la concursul de frumusețe, de nivel mondial, Miss Universe. Ediția de anul acesta este marcată de participarea primei concurente plus-size, care vrea să dovedească că dimensiunile 90-60-90 nu reprezintă un etalon al frumuseții.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Jane Garrett are 22 de ani și este reprezentata Nepalului și a fascinat jurații și publicul prin eleganță și senzualitate.

"Ca femeie voluptoasă ce nu se încadrează în tiparele de frumusețe standard, sunt aici să reprezint toate femeile. Nu există doar un singur model de frumusețe. În urmă cu câțiva ani eram o persoană care nu avea încredere în sine, lipsită de stimă. Acum mă iubesc, iar pentru mine acesta este adevăratul succes!', a spus Miss Nepal.

Citește și: Miss Univers elimină limitele de vârstă la concursuri. Până acum, concurau doar tinerele cu vârste cuprinse între 18 şi 28 de ani

Jane Garrett, a fost foarte bine primită de publicul din întreaga lume. Prezența ei sfidează stereotipurile în cel mai faimos concurs de frumusețe din lume, potrivit harpersbazaararabia.com.

×
Subiecte în articol: jane garrett miss univers 2023
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close