Antena 3 CNN Actualitate Miss Univers elimină limitele de vârstă la concursuri. Până acum, concurau doar tinerele cu vârste cuprinse între 18 şi 28 de ani

Miss Univers elimină limitele de vârstă la concursuri. Până acum, concurau doar tinerele cu vârste cuprinse între 18 şi 28 de ani

Miss Univers elimină limitele de vârstă la concursuri. Până acum, puteau concura doar tinerele cu vârste cuprinse între 18 și 28 de ani.

Miss Univers elimină limitele de vârstă la concursuri. Până acum, concurau doar tinerele cu vârste cuprinse între 18 şi 28 de ani
Sursa foto: instagram.com/missuniverse
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Sep 2023   •   18:23

R'Bonney Gabriel, actuala Miss Univers, a declarat marți seară că la concursul internațional de frumusețe vor putea participa de acum înainte toate femeile cu vârsta de peste 18 ani, scrie Insider.

În urma anunțului făcut de regina frumuseții americane, care a fost încoronată Miss Univers 2022, și organizația Miss Univers a publicat o declarație pe Instagram.

"Organizația Miss Universe anunță eliminarea tuturor limitelor de vârstă în cadrul tuturor concursurilor Miss Univers și a concursurilor asociate", se arată în comunicat.

"Această schimbare se va aplica pentru toate concursurile din 2024 la nivel global. Începând de atunci, fiecare femeie adultă din lume va fi eligibilă să concureze pentru a participa la Miss Univers".

Citeşte şi: Miss Univers 2023: O americancă a devenit cea mai frumoasă femeie din lume

×
Subiecte în articol: Miss Univers concursuri
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close