x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Cum sunt tratate româncele în bordelurile din Germania: "Suferă de șoc post-traumatic"

de 15 Noi 2017   •   08:46
Cum sunt tratate româncele în bordelurile din Germania: "Suferă de șoc post-traumatic" 127
Foto: Pixabay

Un documentart despre viața femeilor care activează în bordelurile din Germania scoate la iveală amănunte mai puțin plăcute și oferă informații despre traumele psihologice pe care le poate avea o persoană care alege să aibă o astfel de profesie. Documentarul "Bordell Deutschland" ilustrează faptul că viața prostituatelor din Germania, dintre care o bună parte sunt românce, este controlată de o rețea organizată care nu face altceva decât să sporească rata criminalității, scrie click.ro.

Filmul scoate la iveală detalii șocante, cum ar fi faptul că unii clienți sunt fascinați de minori și ar plăti oricât pentru a întreține relații sexuale cu cineva care nu a împlinit 18 ani. De alfel, numeroși psihologi sunt de părere că profesia de prostituată este una care lasă sechele pe viață femeilor care decis să urmeze. Ele suferă de un șoc post-traumatic și le este, adesea, dificil să se reintegreze în societate și să aibă încredere în persoanele din jurul lor. 

Concluzia filmului este una cu adevărat una care ar trebui să pună pe gânduri persoanele dornice să opteze pentru asemenea meserie. Clienții se distrează torturând femeile în schimbul unor sume relativ mici de bani . 

sati