Antena 3 CNN Externe Dezvăluirile şocante făcute de o victimă a MISA din Finlanda. Era obligată să-l venereze pe Bivolaru şi să-i satisfacă poftele sexuale

Dezvăluirile şocante făcute de o victimă a MISA din Finlanda. Era obligată să-l venereze pe Bivolaru şi să-i satisfacă poftele sexuale

Dezvăluirile şocante făcute de o victimă a MISA din Finlanda. Era obligată să-l venereze pe Bivolaru şi să-i satisfacă poftele sexuale
13 Mai 2013   •   23:20

Gregorian Bivolaru a dat Suedia pe Paris. Informaţia a fost dezvăluită în exclusivitate de una dintre ultimele sale victime. Membră a filialei MISA din Finlanda, tânăra s-a plâns că celebrul Guru ar fi ţinut-o prizonieră în capitala Franţei, alături de alte adepte, inclusiv românce. Toate, sclave sexuale pentru Grig. Acum, Bivolaru este anchetat şi de poliţia finlandeză.

Pigalle, un cartier din centrul Parisului, plin de cluburi de striptease şi sex-shop-uri. Acesta ar fi locul preferat şi intens frecventat de Gregorian Bivolaru, spune o jurnalistă finlandeză. Ea este cea care a investigat încă din 2009 abuzurile comise de gruparea lui Guru, care şi-a întins tentaculele în toată lumea. Discipolii lui Bivolaru din Finlanda au vorbit atunci despre practici umilitoare. Ei erau obligaţi să vomite pentru a-şi purifica organismul.

Viaţa Reetei, o tânără finlandeză care are 23 de ani, s-a schimbat total în ziua în care a primit o invitaţie surprinzătoare chiar de la liderii Natha Yoga, filiala MISA din Finlanda. Ei i-au spus Reetei că Grig, Gregorian Bivolaru, vrea să o cunoască. Când ea s-a dus acolo nici măcar nu ştia care este destinaţia.

A aflat-o în aeroport unde a primit un biletul spre Paris. Dar habar nu avea ce-o aşteaptă. La Paris s-a trezit captivă într-un ashram alături de alte tinere. Toate, aveau aceeaşi obligaţie: să-l venereze pe Bivolaru şi să-i îndeplinească poftele sexuale.

Reeta era păzită în permanenţă. Actele i-au fost confiscate la intrarea în ashram. La fiecare întâlnire, era plimbată dintr-un loc în altul, ca să nu reţină adresele.

Anul trecut, după ce şeful Poliţiei Române, chestorul Petre Tobă, a anunţat că liderul MISA nu mai este în Suedia, Gregorian Bivolaru a sunat în redacţia Observator, ca să dezmintă totul.


×
Subiecte în articol: gregorian bivolaru MISA yoga
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close