Antena 3 CNN Externe Diaspora Cât a câștigat la loto un român din Spania, înainte de sărbători. ”Nu pot să sărbătoresc așa cum merită, trebuie să fiu calm”

Cât a câștigat la loto un român din Spania, înainte de sărbători. ”Nu pot să sărbătoresc așa cum merită, trebuie să fiu calm”

Un român stabilit în Spania a reușit să câștige la loto, înainte de sărbători. Acesta își va putea cumpăra o casă după ce a stat în chirie ani la rând.

Cât a câștigat la loto un român din Spania, înainte de sărbători. ”Nu pot să sărbătoresc așa cum merită, trebuie să fiu calm”
Sursa foto: ziarulromanesc.es
de Ioana Mircea    |    24 Dec 2022   •   23:34

Vasile este românul care a câștigat la Loteria din Spania, chiar înainte de Crăciun. Acesta este șofer de camion, stabilit în Roquetas de Mar, regiunea Andaluzia.

„Sunt foarte fericit, dar nu pot să sărbătoresc așa cum merită, trebuie să fiu calm”, a povestit Vasile care a suferit un infarct în urmă cu două luni în timp ce conducea camionul în Franța.

Românul a câștigat 400.000 de euro din premiul El Gordo pus la bătaie de Loteria din Spania. Cu premiul său va avea posibilitatea să cumpere o casă după ani întregi în care a stat cu chirie, potrivit ziarulromanesc.es.

×
Subiecte în articol: loto Spania
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close