Antena 3 CNN Externe Diaspora Cristina și Boris, doi tineri căsătoriți, și-au găsit sfârșitul într-un tragic accident în Italia

Cristina și Boris, doi tineri căsătoriți, și-au găsit sfârșitul într-un tragic accident în Italia

Doi tineri au murit în Italia, la Ferrara, în urma unui grav accident rutier, după ce motocicleta cu care se deplasau a intrat în coliziune cu un autoturism.

Cristina și Boris, doi tineri căsătoriți, și-au găsit sfârșitul într-un tragic accident în Italia
Sursa foto: hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Aug 2021   •   12:55

Originari din Republica Moldova, Cristina și Boris Danu, în vârstă de 26 și respectiv 29 de ani, erau căsătoriți de doar șase luni.

Ea lucra ca ospătară, iar el la o firmă de curierat, relatează Rotalianul.

Marți, 24 august, în jurul orei 23:00, cei doi se deplasau cu motocicleta pe Via della Canapa.

La intersecția cu via De Vincenzi, un autoturism Fiat Panda le-a tăiat calea fără ca șoferița acestuia să se asigure iar motocicleta nu a reușit să o evite.

Impactul a fost deosebit de puternic.

La locul accidentului au sosit trei ambulanțe și elicopterul, pregătit pentru a transporta victimele la spitalul din Bologna.

Din nefericire, personalul sanitar nu a mai putut face nimic pentru cei doi soți moldoveni. Cristina și Boris au murit în urma impactului.

Femeia aflată la volanul autoturismului Fiat Panda a fost rănită și transportată la spital. Viața sa nu este în pericol.

"Cu o mare tristețe am aflat astăzi de moartea cumplită a prietenilor noștri Cristina și Boris Danu. Au plecat la cer mult prea devreme, Dumnezeu să-i ție în împărăția sa. Câtă tristețe, câtă durere au lăsat în urmă, nici nu am cuvinte! Odihniți-vă în pace, scumpii noștri", a scris un cunoscut al celor doi pe o rețea de socializare.

×
Subiecte în articol: accident rutier Italia
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close