Antena 3 CNN Externe Diaspora Destine DISTRUSE pentru câteva sute de euro. Copile românce de 11 ani, VÂNDUTE traficanţilor de carne vie de părinţii lor

Destine DISTRUSE pentru câteva sute de euro. Copile românce de 11 ani, VÂNDUTE traficanţilor de carne vie de părinţii lor

Destine DISTRUSE pentru câteva sute de euro. Copile românce de 11 ani, VÂNDUTE traficanţilor de carne vie de părinţii lor
de O.P.    |    27 Noi 2013   •   06:15

Româncele minore trăiesc o reală dramă pe străzile oraşului Milano! Încă de la 11 ani, sunt obligate să cerşească, să fure şi să se prostitueze. Au ajuns în vestul Europei după ce au fost vândute de propriile mame.

Sumele variază de la câteva sute de euro la aproape 8000. Copilele ajung în mâinile unei vaste grupări de trafic uman cu legături solide în Europa.

Asistenţii sociali din Italia lucrează îndeaproape cu procurorii pentru a încerca să salveze cât mai multe fetiţe din calvarul unei astfel de vieţi. Ba chiar un ONG le oferă vizite gratuite la ginecolog şi ore de consiliere psihologică.

După lăsarea nopţii, pe străzile oraşului modei, ies sute de românce. Au între 11 si 14 ani şi au fost vândute unei vaste reţele de trafic de carne ce lucrează în Italia, Franţa şi Marea Britanie. Fetiţele sunt obligate să se prostitueze în timpul nopţii, iar ziua sunt trimise la cerşit. Opt mii de euro. Acesta este preţul unui copil de origine română. Iar multe românce îşi vând copii chiar şi pentru mult mai puţin.

Copilele ajuns să fie ameninţate de către alte fete care au îndurat aceeaşi soartă în urmă cu câţiva ani, dar care au înaintat pe scara ierarhică a organizaţiei.

Drama este că majoritatea fetiţelor se prostituează de bună voie, ştiind că acesta este singurul mod de a îşi câştiga existenţa departe de ţara noastră.

Asistenţii sociali lucrează îndeaproape cu procurorii pentru a încerca să salveze cât mai multe fetiţe din calvarul unei astfel de vieţi. Ba chiar un ONG le oferă vizite gratuite la ginecolog şi ore de consiliere psihologică. Însă fetiţele refuză complet să se desprindă de călăii lor, spun autorităţile.



×
Subiecte în articol: prostitutie
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close