Antena 3 CNN Externe Diaspora "Unde te duci, copilul meu? Aşteaptă-mă şi pe mine”. Durere fără margini la înmormântarea celor doi fraţi, Daniel şi Ştefan, care s-au înecat în Italia

"Unde te duci, copilul meu? Aşteaptă-mă şi pe mine”. Durere fără margini la înmormântarea celor doi fraţi, Daniel şi Ştefan, care s-au înecat în Italia

Durere fără margini în familia celor doi frăţiori de 6 şi 7 ani care au murit înecaţi în Italia. Două sicrie albe, doi îngeri plecaţi prea devreme de lângă cei dragi într-o lume mai bună.

"Unde te duci, copilul meu? Aşteaptă-mă şi pe mine”. Durere fără margini la înmormântarea celor doi fraţi, Daniel şi Ştefan, care s-au înecat în Italia
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Iul 2023   •   14:21

Daniel şi Ştefan nu au putut sta separaţi unul de celălalt, au murit împreună, iar acum vor fi uniţi pentru totdeauna în moarte. Înmormântarea celor doi copii de 6 şi 7 ani a fost extrem de răvăşitoare pentru cei dragi.

A fost momentul când puţini dintre cei prezenţi au putut să îşi stăpânească lacrimile. Slujba a început cu o întârziere, după ce una din surorile lui Daniel şi Ştefan a început să plângă la vederea sicrielor. La rândul său, mamei i s-a făcut rău şi a fost la un pas de leşin.

Citeşte şi: "O intervenție dramatică”: Doi frați români de 6 și 7 ani, găsiți fără viaţă într-un lac de acumulare din Italia. Părinții le-au găsit doar papucii la mal

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Aşezaţi unul lângă altul şi cu fotografiile lor, cei doi fraţi au primit binecuvântarea finală, înainte de a fi conduşi spre locul unde vor dormi pentru totdeauna.

"Unde te duci, copilul meu? Aşteaptă-mă şi pe mine”

Îndurerată şi printre strigăte de disperare, mama a fost încet sprijinită de apropiaţi şi condusă în catedrala Manfredonia, din regiunea Puglia, unde se ţinea slujba de pomenire pentru cei doi fraţi. "Unde te duci, copilul meu? Aşteaptă-mă şi pe mine”.

Un moment răvăşitor a fost şi la ieşire din biserică, unde mama a început să îşi jelească micuţii. "Sufletul meu, nu mă lăsa. Ai spus că nu o să mă laşi niciodată. M-ai lăsat sufletul meu”.

Citeşte şi: Un român i-a luat arma unui poliţist şi a deschis focul într-un tren de mare viteză, în Franța | Filmul incidentului care a îngrozit 800 de călători

De cealaltă parte, potrivit RaiNews, proprietarul terenului din zona rurală Manfredonia, unde se afla bazinul în care s-au înecat cei doi frați, este cercetat de Parchetul din Foggia sub acuzația de omor din culpă.

Procurorii spun că acesta „nu ar fi supravegheat starea proprietății și împrejmuirea adecvată a bazinului”. În jurul lacului de acumulare este un gard, dar care este stricat. Printr-o deschizătură, conform reconstrucției, cei doi frați mai mici ar fi putut trece ca să facă baie, iar acolo şi-au găsit sfârşitul.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close