Antena 3 CNN Externe Diaspora O pensionară din Neamț a plecat în Italia să își caute fiul dispărut de cinci ani: 'Vreau să știu că este în viață'

O pensionară din Neamț a plecat în Italia să își caute fiul dispărut de cinci ani: 'Vreau să știu că este în viață'

O pensionară din județul Neamț a plecat în Italia, acolo unde s-a stabilit și a început să muncească, pentru a-și căuta fiul dispărut de mai bine de cinci ani. Femeia a apelat la ajutorul unor tineri pentru a lansa un apel pe Facebook.

O pensionară din Neamț a plecat în Italia să își caute fiul dispărut de cinci ani: 'Vreau să știu că este în viață'
Sursa foto: Facebook
01 Iun 2020   •   20:41

Femeia în vârsăt de 65 de ani, din comuna Săvinești, județul Neamț, nu a mai aflat nimic despre fiul ei de mai bine de cinci ani, motiv pentru care a plecat în Italia, în speranț că îl va găsi.

"Anunț important! O mama îndurerată de 65 ani își cauta fiul de 49 de ani, plecat în Italia acum 5 ani și care nu a mai dat nici un semn de viata de atunci.

Femeia a venit special aici sa lucreze și sa-l caute, insa nu le are cu tehnologia, ne-a rugat din tot sufletul sa o ajutam cu un anunț, poate cineva il recunoaște, ori vede chiar el, anunțul și o suna. Va rugam, dacă cineva știe ceva ori îl recunoaște, sa sune la numărul de mai jos al mamei.

Aceasta mama indurerata v-ar multumi prin rugaciune!! Băiatul se numește APOSTOL ION -COM.SAVINESTI JUD NEAMT ,BRUNET, INALT PAR CRET.
Sa o contacteze pe mama la nr. 3669748083. Daca cineva l-a cunoscut, și el chiar daca nu vrea sa intre in contact cu familia, ea ar fi multumita sa stie măcar, ca este in viata! Va multumim din suflet! Doamne ajuta!", se arată într-o postare pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Italia
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close