Antena 3 CNN Externe Diaspora Șofer român de TIR, găsit mort în Italia, la după două zile de la dispariție

Șofer român de TIR, găsit mort în Italia, la după două zile de la dispariție

Un șofer român de TIR, în vârstă de 32 de ani, a fost găsit mort, marţi, în apele râului Po, la Boretto, provincia Reggio Emilia, Italia.

Șofer român de TIR, găsit mort în Italia, la după două zile de la dispariție
de Alexandra Dima    |    30 Iun 2021   •   09:51

După aproape 48 de ore de căutări, a fost găsit corpul tânărului șofer român de TIR care se scufundase în apele râului duminică după-amiază pentru a-l ajuta pe unchiul său, Emil, în vârstă de 58 de ani.

Pompierii-scafandri l-au recuperat pe tânărul de 32 de ani în apropiere de Lido Po în jurul orei 11 dimineața, potrivit declaraţiei primarului Boretto Matteo Benassi. Româul a fost găsit „aproape de orificiul de scurgere unde pescuiau duminica la prânz. Probabil, din moment ce există pompe care aspiră apa acolo, se creează vârtejuri care au reținut corpurile”, notează ştiridiaspora.ro.

 

Felix și unchiul său erau la pescuit şi un grătar cu familia

Potrivit reconstituirii făcute de carabinieri, unchiul și nepotul, cu domiciliul în Sorbolo (Pr), se aflau pe plajă împreună cu niște rude pentru a petrece ziua de duminică. Oamenii făceau grătar și pescuiau când, dintr-o dată, unchiul Emil a căzut în apă și a fost dus de curent. Pentru a-l salva, Felix s-a scufundat cu un alt prieten. În timp ce acesta din urmă a reușit să reapară, tânărul de 32 de ani a fost dispărut.

După 48 de ore de căutări intense trupul neînsuflețit al lui Felix a fost adus la mal.

×
Subiecte în articol: Italia
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close