Antena 3 CNN Externe Diaspora Suspect reţinut în cazul româncelor ucise în Italia. Este tot din România

Suspect reţinut în cazul româncelor ucise în Italia. Este tot din România

Un tânăr de 24 de ani a fost reținut pentru uciderea celor două românce găsite în două case învecinate, într-o comună din Sicilia. Bărbatul suspectat pentru dubla crimă este tot român.

de Naty Badea    |    06 Ian 2024   •   12:24

Apar date noi în ancheta în celor două femei românce ucise la Naro, în provincia Agrigento. Ei bine, un român în vârstă de 24 de ani este principalul suspect în dubla crimă și este singurul reținut până acum. Se pare că el a fost cel care a sunat la 112 de pe telefonul celei de-a doua victime, cea înjunghiată. Totodată, presa din Italia scrie că românul în vârstă de 24 de ani era acuzat și cercetat de un furt la o fermă agricolă agricolă, comis de curând în zonă. În plus, mai era acuzat și de incendierea unei sere.

Sigur că anchetatorii încearcă să reconstituie dinamica întâmplării. Astăzi va avea loc și autopsia celor două femei ucise ieri noapte. Nu se ştie deocamdată care este motivul crimei, dar și nici legătura dintre cele două femei și criminal. Principala pistă pe care merg anchetatori italieni este cea a unei petreceri unde s-a consumat foarte mult alcool și care e foarte posibil să fi degenerat.

Citeşte şi: Cele două românce găsite moarte în Italia erau cele mai bune prietene şi au fost ucise în două case diferite

Una dintre femei era divorțată, celeilalte îi murise soțul de ceva vreme. Se pare că prima victimă, în vârstă de 58 de ani, a fost ucisă apoi așezată într-un fotoliu din casa sa, care a fost incendiat. Ulterior, incendiul s-a extins la întregul apartament.

Cea de-a doua victimă, tot așa, se pare că a fost ucisă cu obiecte contondente mari. De aceea, primii martori care au ajuns la fața locului spun că imaginile sunt de o cruzime absolut de neimaginat.

Rudele celor două românce cer să se facă dreptate și să se afle adevărul cât mai repede. Pe de altă parte, în zona Naro, în provincia Agrigento, este există o comunitate de 300 de români, iar aceștia se pare că au colaborat foarte bine cu autoritățile, cu anchetatorii, furnizând date importante și detalii foarte semnificative pentru aflarea adevărului.

×
Subiecte în articol: crima Italia Naro
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close