Antena 3 CNN Externe Diaspora Trei români au fost prinși cu două capre moarte în portbagaj, în Toledo

Trei români au fost prinși cu două capre moarte în portbagaj, în Toledo

Trei români au reușit să îi uimească pe polițiștii din Toledo, Spania, după ce au fost prinși cu două capre moarte în portbagajul mașinii, în timpul unui control de rutină în contextul pandemiei de coronavirus.

Trei români au fost prinși cu două capre moarte în portbagaj, în Toledo
Sursa foto: Hepta
17 Apr 2020   •   10:38

Totul s-a întâmplat, luni dimineață, 13 aprilie, pe bulevardul Paseo de la Rosa din Toledo, acolo unde polițiștii au organizat un filtru rutier pentru verificarea oamenilor, în contextul pandemiei de coronavirus.

Printre cei trași pe dreapta s-au numărat și trei români, cu vârste cuprinse între 45 și 50 de ani, care se aflau într-o mașină și nu purtau măști de protecție.

Inițial, cei trei le-au spus polițiștilor că merg la muncă, însă nu au fost credibili, motiv pentru care polițiștii i-au interogat separat.

Astfel, șoferul mașinii le-a spus agenților că merge acasă, pasagerul din dreapta a menținut declarația inițială cum că toți trei merg la muncă, în timp ce al treilea, aflat pe bancheta din spate, a așteptat ca ceilalți doi să se pună de acord, notează lavozdigital.es.

Din cauza declarațiilor contradictorii, polițiștii au hotărât să percheziționeze mașina, ocazie cu care au găsit în portbagaj două capre moarte.

Șoferul a recunoscut că cele două capre moarte îi aparțin și intenționa să le ducă acasă pentru a le mânca împreună cu prietenii și familia.

Cele două capre au fost confiscate de polițiști și ulterior au fost predate unei firme care se ocupă de incinerarea animalelor moarte, iar cei trei români riscă acum amenzi între 600 și 30.000 de euro.

Povestea celor trei români și cele două capre moarte din portbagaj a fost făcută publică pe pagina de Facebook a Poliției din Toledo, postarea devenind în scurt timp virală.

×
Subiecte în articol: Spania
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close