Antena 3 CNN Externe Doi tineri soţi, fiica lor de un an, dar şi câinele familiei, găsiţi morţi într-un parc din cauza unor alge

Doi tineri soţi, fiica lor de un an, dar şi câinele familiei, găsiţi morţi într-un parc din cauza unor alge

O familie din California ar fi putut fi ucisă de alge otrăvitoare, spun anchetatorii. Cei trei membri ai familiei, dar şi câinele acestora, au fost găsiţi morţi ​într-o zonă în care se fac drumeţii.

Doi tineri soţi, fiica lor de un an, dar şi câinele familiei, găsiţi morţi într-un parc din cauza unor alge
Sursa foto: YouTube / CBS
de Alin Tarnovschi    |    21 Aug 2021   •   16:31

Trupurile neînsufleţite ale britanicului John Gerrish, soţiei sale, Ellen Chung, şi fiicei Miju, în vârstă de un an, au fost găsite marţi în pădurea naţională Sierra.

De asemenea, câinele familiei, Oski, a fost găsit mort într-o zonă din apropiere, care este o destinaţie frecventată de iubitorii de drumeţii, potrivit BBC.

"Nu cunoaştem cauza exactă... nu ne vom opri până nu vom descoperi", a declarat şeriful din Mariposa, Jeremy Briese.

"Nu există indicii evidente ale modului în care s-a produs decesul... erau doi adulţi sănătoşi, un copil sănătos şi un câine sănătos, toţi au fost găsiţi decedaţi în aceeaşi zonă", a mai spus el.

Anchetatorii cred că decesele ar putea fi legate de evacuarea gazelor din minele de aur abandonate, dar Briese a exclus această posibilitate.

"Nu cred că au legătură cu mina", a spus el. "Este frustrant şi nu ne vom opri... este devastator pentru toată lumea. Din dovezile strânse, pare că aceste flori de alge sunt din cauza secetei recente", a spus Bries.

Înflorirea algelor poate produce "toxine extrem de periculoase care pot îmbolnăvi sau ucide oameni şi animale", potrivit Agenţiei SUA pentru Protecţia Mediului, notează Mediafax.

Luna trecută, Serviciul Forestier SUA a postat pe Facebook avertismente cu privire la efectele algelor din pădurea naţională Sierra.

×
Subiecte în articol: california SUA
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close