Antena 3 CNN Externe Donald Trump, gest neobișnuit după bombardarea Siriei

Donald Trump, gest neobișnuit după bombardarea Siriei

Donald Trump, gest neobișnuit după bombardarea Siriei
Sursa foto: foto: captura video
14 Apr 2018   •   12:12

Statele Unite, Marea Britanie și Franța au bombardat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, mai multe obiective guvernamentale situate pe teritoriul Siriei.

Mișcarea celor trei state vine în semn de răspuns la presupusul atac chimic al regimului sirian susținut de Rusia, care a avut loc într-un orășel din Ghouta de Est, weekendul trecut.

Preşedintele american, Donald Trump, a anunţat vineri seara (ora locală) într-un discurs de la Casa Albă, o operaţiune militară în curs contra Siriei, împreună cu Franţa şi Regatul Unit, pentru a pedepsi regimul lui Bashar al-Assad pe care îl acuză de atac cu armă chimică contra civililor.

Reacția sa după operațiunea care a vizat ținte ale regimului Bashar al-Assad a fost însă neobișnuită, potrivit Observator.tv.

Într-un discurs televizat, Donald Trump a anunțat că Statele Unite și aliații săi au bombardat Siria. Pentru președintele american, e o obișnuință ca, la fiecare eveniment major în care este implicat, să comenteze intens pe contul său de Twitter.

De această dată, Donald Trump a surprins. În mod cu totul neobișnuit, liderul de la Casa Albă nu a transmis niciun mesaj pe Twitter.

Singura sa postare a fost videoul cu declarația în care anunța atacul asupra Siriei. Videoul a fost preluat de la televiziunea americană Fox News, deși fusese postat și de Casa Albă pe contul său de Youtube.

×
Subiecte în articol: Donald Trump razboi siria conflict Siria
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close