Antena 3 CNN Externe După Black Friday vine Cyber Monday. Sezonul reducerilor la electronice s-a deschis

După Black Friday vine Cyber Monday. Sezonul reducerilor la electronice s-a deschis

După Black Friday vine Cyber Monday. Sezonul reducerilor la electronice s-a deschis
Sursa foto: Foto: Agerpres
de N.B.    |    27 Noi 2011   •   21:42

Cei care nu au fost pe fază la cumpărăturile din vinerea neagră, mai au o şansă. La miezul nopţii se dă startul pentru cyber monday pe site-urile americane.

Cunoscătorii din toată lumea aşteaptă cu nerăbdare promoţiile: reducerile pot ajunge şi până la 70%. Sună bine, mai ales că din multe magazine virtuale, se poate cumpăra şi din Romînia.

Mii de români urmăresc cu atenţie reducerile din Statele Unite. Cu tot cu taxele de transport, multe produse ajung să fie mai ieftine decât de la magazinele din ţară.

Cei mai experimentaţi în cumpărturile on-line recomandă frecventarea doar a site-urilor cunoscute şi citirea cu atenţie a condiţiilor de livrare.

Pentru ca tranzacţia on-line să se desfăşoare fără probleme, cumpărătorul ar trebui să-şi înregistreze cardul pe site-ul institutiei financiare care l-a emis. De acolo va primi o parolă, ca un fel de cod pin. Fără această parolă, cardul nu va putea fi folosit pentru plăţi online.

Comercianţii on-line din Statele Unite se aşteaptă să obţină din vânzări peste 1,2 miliarde de dolari, cu două procente mai mult faţă de anul trecut. Specialiştii îi sfătuiesc pe clienţi să nu se grăbească: urmează un nou val de reduceri de sărbători.



×
Subiecte în articol: Black Friday site
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close