Antena 3 CNN Externe Elena Udrea, impresionată de cum merg lucrările la noul centru spa de la Băile Tuşnad

Elena Udrea, impresionată de cum merg lucrările la noul centru spa de la Băile Tuşnad

Elena Udrea, impresionată de cum merg lucrările la noul centru spa de la Băile Tuşnad
Sursa foto: udrea
06 Sep 2009   •   22:47

În timp ce comisia Parlamentară de anchetă încearcă să dea de urma banilor de la Ministerul Turismului, Elena Udrea îşi vede de treabă. Adică, de promovarea turismului. Zilele acestea s-a aflat în zona Harghita-Covasna, unde a verificat stadiul lucrărilor la noul centru de wellness şi spa de la Băile Tuşnad şi a pus piatra de temelie a centrului de informare turistică din staţiune.

Noul centru spa va fi amenajat în locul actualei Case de Cultură de la Băile Tuşnad, prin extinderea clădirii. Investiţia se ridică la 2,8 milioane de euro, din care 1,2 milioane sunt incluse în bugetul Ministerului Turismului pentru acest an. Elena Udrea a vrut să vadă cu ochii ei cum merg lucrările.

Obişnuită cu ritmul obişnuit de lucru pe şantierele din România, Elena Udrea a intrat în panică. Lucrările merg mai repede decât se aştepta ea!

?Sper ca primaria să n-o ia înaintea ministerului, să facem rost de bani? a spus Udrea.

Centrul balnear de la Băile Tuşnad va avea o capacitate de 250 de persoane, şase bazine, din care trei cu apă termală, un centru de masaj şi saună.

Ministrul Turismului a pus piatra de temelie a viitorului centru de informare turistică, în staţiunea Covasna şi a împărţit îngheţată participanţilor.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Elena Udrea ministerul turismului
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close