Antena 3 CNN Externe Elena Udrea solicită trusturilor de presă promovarea gratuită a turismului în România

Elena Udrea solicită trusturilor de presă promovarea gratuită a turismului în România

Elena Udrea solicită trusturilor de presă promovarea gratuită a turismului în România
Sursa foto: elena udrea
06 Iul 2009   •   19:18

Ministrul Turismului propune trusturilor de presă să promoveze gratuit turismul în România şi nu oricum, ci în calupurile publicitare. Elena Udrea spune că în acest fel posturile de televiziune, radio şi ziarele îşi pot arăta susţinerea faţă de turismul în ţara noastră. Reprezentanţii ANAT susţin acest proiect, deşi în urmă cu doar câteva zile o criticau pe Elena Udrea pentru felul în care gestionează lucrurile în ministerul turismului.

"Am decis împreună cu asociaţiile din cadrul Consiliului Consultativ să formulăm un apel comun către toate trusturile de presă să susţină campania de promovare a turismului românesc în mod gratuit urmând ca banii care vor fi economisiţi în acest fel să-i redirecţionăm în infrastructura specifică turismului", a declarat luni Elena Udrea.

În urmă cu câteva zile însă, reprezentanţii ANAT o acuzau pe Elena Udrea că este preocupată doar de imaginea sa şi mai puţin de dezvoltarea turismului.

"Nu putem să spunem că actualul ministru nu este preocupat. Dar una este sa fii preocupat de imaginea personală şi alta este să fii preocupat de mediul economic", a spus atunci Alin Burcea, vicepreşedinte ANAT

Acum s-au răzgândit: "În continuare credem că avem nevoie de promovare (...). Nu ştiu dacă este corect să acuzăm un ministru care doreşte promovare. În niciun caz noi, agenţiile, nu vom face acest lucru", a declarat Corina Martin.

Referitor la Legea Turismului, Elena Udrea a precizat că proiectul final va fi prezentat pe 20 iulie, pe litoral.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close