Antena 3 Externe Elon Musk nu mai este al doilea cel mai bogat om al planetei. Cine i-a furat titlul

Elon Musk nu mai este al doilea cel mai bogat om al planetei. Cine i-a furat titlul

de Andreea Ştefan    |    20 Mai 2021   •   09:51
Elon Musk nu mai este al doilea cel mai bogat om al planetei. Cine i-a furat titlul
Sursa foto: Getty Images

Elon Musk, CEO-ul Tesla și SpaceX, a pierdut titlul de al doilea cel mai bogat om al planetei. Acesta a fost înlocuit de Bernard Arnault, președintele Louis Vuitton.

Elon Musk nu mai este al doilea cel mai bogat om al planetei, fiind înlocuit de președintele Louis Vuitton, Bernard Arnault.

Potrivit urmăririi în timp real a valorii nete întocmit de Forbes, Elon Musk avea o avere estimată de 147,3 miliarde de dolari, marți după-amiază, iar cea a lui Bernard Arnault era de 182,4 miliarde de dolari.

 Jeff Bezos, CEO-ul Amazon, a depășit averile celor doi, clasându-se pe primul loc cu o avere de 188,5 miliarde de dolari.

Scăderea averii lui Elon Musk este pusă pe seama scăderii acțiunilor Tesla pentru a cincea săptămână consecutivă, aceasta fiind cea mai lungă serie de pierderi de după martie 2018.

Acțiunile Tesla, care s-au tranzacționat marți cu 577,87 de dolari, au scăzut cu 18,55% de la începutul lunii, și cu 18,11% de la începutul anului, informează foxbusiness.com.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close