Antena 3 CNN Externe Emmanuel Macron a primit un deget uman în plic, prin poștă. Analizele arată că aparţine unei "fiinţe umane vii"

Emmanuel Macron a primit un deget uman în plic, prin poștă. Analizele arată că aparţine unei "fiinţe umane vii"

Un deget tăiat a fost trimis la Palatul Elysee în urma revoltelor din Franţa. Analizele au arătat că degetul aparţine unei "fiinţe umane vii".

Emmanuel Macron a primit un deget uman în plic, prin poștă. Analizele arată că aparţine unei "fiinţe umane vii"
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    14 Iul 2023   •   11:10

Coletul macabru care conţinea partea amputată a corpului a ajuns luni la Palatul Elysee din Paris.

”Degetul a fost pus iniţial într-un frigider care este folosit de poliţie pentru mâncare sau gustări”, a declarat o sursă de la reşedinţa prezidenţială oficială. Doar aşa ne-am putut asigura că degetul a fost conservat şi a putut fi analizat cât mai repede posibil.

Ulterior, degetul a fost identificat ca aparţinând unei ”fiinţe umane vii”, care a fost contactată şi ”a beneficiat de asistenţă medicală completă”, a precizat sursa. Degetul nu a fost însoţit de niciun bilet sau de vreo altă formă de corespondenţă, ceea ce i-a lăsat pe anchetatori nedumeriţi.

”Nu putem să înţelegem motivul pentru care acest deget a fost trimis preşedintelui”, a declarat sursa.

Citește și: Emmanuel Macron, o nouă reuniune de criză convocată, în contextul violențelor din Franța

Aceştia au precizat că omul căruia îi aparţine degetul nu va fi identificat, din mai multe motive, inclusiv confidenţialitatea medicală.

Printre obiectele sinistre trimise şefilor de stat francezi de-a lungul anilor se numără şi gloanţele, dar aceasta este prima dată când a fost primită o parte a corpului, relatează DailyMail.

Mai multe tulburări sunt aşteptate astăzi, când Macron va conduce festivităţile de Ziua Bastiliei din 14 iulie de la Paris.

Zeci de mii de poliţişti şi jandarmi vor fi în stradă în urma avertismentelor serviciilor de informaţii că revoltele vor viza sărbătoarea naţională a Franţei.

×
Subiecte în articol: Emmanuel Macron deget plic Posta
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close