Antena 3 CNN Externe A demisionat pentru a se căsători cu o scriitoare de ficţiuni erotice. Acum episcopul e din nou în centrul atenției: „Este posedat de diavol”

A demisionat pentru a se căsători cu o scriitoare de ficţiuni erotice. Acum episcopul e din nou în centrul atenției: „Este posedat de diavol”

Episcopul Xavier Novell, care a demisionat pentru a se căsători cu o psiholoagă şi scriitoare de ficţiuni erotice este acuzat acum de un coleg că este ”posedat de diavol”, după ce acesta s-a angajat la o companie care produce material seminal de vier.

A demisionat pentru a se căsători cu o scriitoare de ficţiuni erotice. Acum episcopul e din nou în centrul atenției: „Este posedat de diavol”
Sursa foto: Twitter/ConsuG64
de Alexandra Ionescu    |    11 Noi 2021   •   21:30

La trei luni după ce a renunțat la postul de episocop de Solona, Xavier Novell, și-a găsit un nou loc de muncă. Acesta s-a angajat la Semen Cardona, o companie care produce material seminal de vier pe care îl exportă în peste 20 de ţări.

După ce vestea s-a răspândit, un fost coleg din Solsona, consideră că tot ce s-a întâmplat, demisia, și noul serviciu au o singură explicație: Novell este „fiu rătăcitor posedat de diavol”.

În 2010, la vârsta de 41 de ani, Xavier Novell a devenit cel mai tânăr episcop din Spania, la Solsona, în regiunea de nord-est a Cataloniei.

El a susținut așa-numita terapie de conversie pentru persoanele gay și a practicat exorcismul.

Văzut ca o stea în ascensiune în Biserica Catolică din Spania, decizia sa de a demisiona, cu aprobarea Vaticanului, a fost o surpriză luna trecută. Se spune că episcopul s-a întâlnit de mai multe ori cu oficiali ai Vaticanului, precum și cu Papa.

Problema celibatului în Biserica Catolică a fost o problemă dezbătută în mod repetat, iar acum, renunțarea lui Xavier la funcție, nu a făcut decât să pună gaz pe foc. 

În interviuri acordate anterior, Xavier Novell a recunoscut că, în tinereţe, s-a îndrăgostit de o fată de 18 ani şi că şi-a dorit să se căsătorească şi să aibă copii.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close