Antena 3 CNN Externe Exclusiv! Mărturii din Iadul românilor care muncesc la abatorul din Germania

Exclusiv! Mărturii din Iadul românilor care muncesc la abatorul din Germania

Antena 3 a prezentat imagini exclusive din iadul românilor, de la cel mai mare abator din Germania. Oamenii infectați cu coronavirus sunt ținuți în aceleași apartamente cu cei sănătoși și nimeni nu se interesează de soarta lor. Românii sunt nevoiți să își cumpere singuri mâncare și produse de igienă.

Exclusiv! Mărturii din Iadul românilor care muncesc la abatorul din Germania
de Laura Dinu    |    29 Iun 2020   •   15:52

Suntem ținuți în condiții precare, stăm câte 6-8 persoane într-un apartament, nu interesează pe nimeni de noi. Noi doi, eu cu soțul meu, suntem infectați cu coronavirus, însă celelalte 4 persoane nu sunt monitorizate și nici nu s-au făcut teste. 

Noi, oficial, suntem. Soțul meu după data de 19, eu de pe data de 24, ieri am primit acasă plicul care mi-a confirmat că sunt infectată cu coronavirus. Împărțim o cutie de paracetamol amândoi, cu toate că ni s-a spus că trebuie să luăm câte 2 pastile odată, de 4 ori pe zi, dar nu ne ajung, vă dați seama!

De mâncare nici nu se pune problema. Nu avem!”, povestește femeia.

Femeia susține că a fost băgată în carantină alături de soțul său, dar și de ceilalți locuitori ai apartamentului, sănătoși. 

Noi am spus că suntem oficial infectați și au spus că trebuie să stăm toți acolo, să nu avem contact cu nimeni, să dezinfectăm, dar cu ce, că nu ni s-a dat...”

Din păcate, oricât și-ar dori să îi ferească pe colocatari, cei doi soți nu au această posibilitate, având în vedere că împart aceeași baie și aceeași bucătărie. 

Ne gândim că și ei sunt (n.r. red. infectați), că și ei au simptome. Dar nu a venit nimeni să îi ducă la un centru, să le facă testare”

De asemenea, aceasta povestește că mâncare nu le aduce nimeni, încercând să supraviețuiască doar cu alimentele pe care le-au avut în casă până să intre în carantină. 

×
Subiecte în articol: Germania coronavirus
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close