Antena 3 CNN Externe O familie de cinci persoane a fost găsită moartă în casă, lângă Berlin: „Acum dansezi în Rai pe un curcubeu”

O familie de cinci persoane a fost găsită moartă în casă, lângă Berlin: „Acum dansezi în Rai pe un curcubeu”

O familie de cinci persoane a fost găsită moartă în cartierul Senzig. Tatăl (40), mama (40) și cele trei fiice (10, 8, 4) prezentau răni prin împușcare și înjunghiere. Acum, anchetatorii au o nouă pistă care ar putea indica o așa-numită „sinucidere extinsă”.

O familie de cinci persoane a fost găsită moartă în casă, lângă Berlin: „Acum dansezi în Rai pe un curcubeu”
Sursa foto: Twitter/h24news_de
de Alexandra Ionescu    |    07 Dec 2021   •   09:58

Anchetatorii „au găsit un bilet de sinucidere” în casa familiei R, cu toate acestea nu este exclusă nicio opțiune. Nu se știe nimic despre motivația exactă a unei sinucideri și cine a scris biletul: „Nu putem exclude nimic în acest moment”. Anchetatorii au în lucru mai multe ipoteze. 

Trupurile părinților și ale copiiilor au fost descoperite de un vecin sâmbătă după-amiaza. Acesta s-a uitat pe fereastră, deoarece nu a văzut pe nimeni prin curte, plimbând câinele, ca de obicei. Bărbatul a văzut corpurile fără viață pe jos în sufragerie. Cadavrele prezentau  răni prin împușcare și înjunghiere. Doar câinele familiei, un Chihuahua, a supravieţuit.

Potrivit publicaţiei germane BLID, ambii părinți erau profesori, iar familia s-ar fi aflat în carantină, acasă, din cauza infecției cu coronavirus. Până duminică, însă, autoritățile nu confirmaseră oficial această informație.

Tatăl ar fi lucrat ca profesor la o școală profesională din Wildau. Avea și o agenție de evenimente și se spune că ar fi construit puțuri. Soția sa, licențiată în administrarea afacerilor, lucra la TH din Wildau din localitatea vecină. Copiii mergeau la școală în oraș, cei mai mici la grădiniță. 

Vecinii din orășelul sunt îngroziți: „Este o tragedie, nu ne vine să credem. Această familie era sociabilă, activă în oraș, fericită, fetiţele erau grozave.”

Prietenii și vecinii au venit la locul tragediei, au aprins lumânări și au adus flori. Pe o bucată de hârtie, prietenii feițelor au scris mesajul: "Acum dansezi în Rai pe curcubeu".

×
Subiecte în articol: Berlin Germania sinucidere familie
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close