Antena 3 CNN Externe O femeie a murit după ce a fost operată de un paznic care s-a dat drept doctor, la un spital din Pakistan

O femeie a murit după ce a fost operată de un paznic care s-a dat drept doctor, la un spital din Pakistan

O femeie în vârstă de 80 de ani a murit după ce a fost operată de un fost agent de securitate care s-a dat drept doctor, în unul dintre cele mai mari spitale guvernamentale din Pakistan.

O femeie a murit după ce a fost operată de un paznic care s-a dat drept doctor, la un spital din Pakistan
Sursa foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    09 Iun 2021   •   15:04

Shameema Begum a murit la două săptămâni după ce presupusul impostor, Muhammad Waheed Butt, a efectuat intervenția chirurgicală pentru a-i trata o rană la spate, în sala de operații a spitalului guvernamental Mayo din Lahore.

Familia a declarat că a dus-o pe femeie la spital pe data de 17 mai și a fost programată pentru intervențiea chirurgicală.

Bărbatul acuzat s-a apropiat atunci de ei, pretinzând că este medic, și s-a oferit să îi ajute.

Familia spune că i-a plătit operația acuzatului și două vizite ulterioare la domiciliu pentru schimbarea pansamentul.

După operație, rana a continuat să se înrăutățească și să sângereze, informează Independent.

Când familia a observat că starea femeii s-a deteriorat, au dus-o pe aceasta înapoi la spital, unde au aflat că nu există niciun medic care să poarte numele de Muhammad Waheed Butt și că acest bărbat a lucrat în trecut ca paznic al spitalului.

Falsul medic a fost arestat, iar un alt angajat al spitalului a fost suspendat pentru că l-a ajutat pe acuzat la efectuarea operației.

„Butt a mai pretins în trecut că este medic și a făcut vizite la domiciliu și altor pacienți”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției din Lahore, Ali Safdar.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost dus la autopsie, pentru a stabili dacă femeia a murit din cauza complicațiilor provocate de intervenția chirurgicală.

×
Subiecte în articol: pakistan
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close