Antena 3 CNN Externe Ea este femeia care a născut 10 copii odată și a stabilit un nou record mondial

Ea este femeia care a născut 10 copii odată și a stabilit un nou record mondial

Gosiame Sithole, în vârstă de 37 de ani, este o femeie din Africa de Sud care a născut, luni, 10 copii deodată: 7 băieți și 3 fete.

Ea este femeia care a născut 10 copii odată și a stabilit un nou record mondial
Sursa foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    09 Iun 2021   •   11:39

O femeie din Africa de Sud susține că a născut zece copii în ceea ce pare a fi cea mai mare naștere naturală din lume, dacă medicii reușesc să confirme acest lucru.

Gosiame Thamara Sithole, în vârstă de 37 de ani, care este deja mamă de gemeni, a născut șapte băieți și trei fete prin operație de cezariană, într-un spital din Pretoria.

Cu toate acestea, guvernul sud-african a declarat că nu a găsit încă nicio evidență a nașterii, informează Daily Mail.

Directorul general al departamentului de comunicații guvernamentale, Phumla Williams, a făcut o postare pe Twitter în care a cerut mai multe informații despre această naștere.

„Trebuie să verificăm această poveste și să oferim asistență acolo unde este necesar”, a scris Phumla Williams.

Mzwandile Masina, primarul orașului Ekurhuleni, unde se pare că locuiește cuplul, a spus că a încercat să afle unde se află familia, însă fără vreun succes.

Tatăl celor zece copii, Tebogo Tsotetsi - care este în prezent șomer - a spus jurnaliștilor că este „fericit” și „emoționant”.

Nașterea celor 10 copii vine la doar o lună după ce o femeie din Maroc, Halima Cisse, a născut nouă copii, într-un caz despre care se crede că a fost vorba despre o ferilizare in vitro.

Nu a putut fi verificat dacă această naștere a fost într-adevăr naturală, deoarece numele spitalului în care a avut loc nu a fost făcut public.

Gosiame Sithole a spus că a avut o sarcină complicată, având zilnic grețuri, urmate ulterior de dureri ale picioarelor.

×
Subiecte în articol: africa
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close