Antena 3 CNN Externe O femeie s-a pus în fața avionului ca să-l oprească, pentru că a întârziat la îmbarcare: ”Stătea sub roata din față. Nimeni nu a oprit-o”

O femeie s-a pus în fața avionului ca să-l oprească, pentru că a întârziat la îmbarcare: ”Stătea sub roata din față. Nimeni nu a oprit-o”

O femeie a pătruns pe pista de decolare și apoi s-a băgat sub un avion care se pregătea să decoleze, încercând să-l oprească, pentru că a întârziat la îmbarcare.

O femeie s-a pus în fața avionului ca să-l oprească, pentru că a întârziat la îmbarcare: ”Stătea sub roata din față. Nimeni nu a oprit-o”
Sursa foto: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Noi 2023   •   09:44

Evenimentul a avut loc în cursul zilei de miercuri, 1 noiembrie 2023, relatează site-ul australian news.com.au. Potrivit sursei citate, femeia a reușit să treacă de securitatea aeroportului și să alerge după o aeronavă QantasLink, care era programată să decoleze spre Adelaide, de pe Aeroportul Canberra din Australia.

Citește și: Un bărbat a supraviețuit nouă ore pe aripa unui avion prăbușit, într-o mlaștină cu crocodili, în Florida 

Se pare că încerca să urce la bordul aeronavei, fiind surprinsă într-o înregistrare video în timp ce încerca să atragă atenția pilotului, înainte ca acesta să oprească motorul avionului pentru siguranța ei.

Imaginile au arătat de asemenea cum femeia se plimba sub avion în timp ce se afla pe pistă. Ea a fost reținută de Poliția Federală Australiană, fiind acuzată de două infracțiuni de deteriorare a proprietății, o infracțiune de intrare fără permisiune într-o zonă de securitate și una de posesie de o mică cantitate de substanțe interzise.

Citește și: O companie aeriană introduce noi destinaţii pentru români

Simon Hales, un pasager care a fost martor la incident a descris situația ca fiind ”bizara”.

”O doamnă care evident își ratase zborul a decis că încă ar putea să-l prindă. A trecut pe lângă personalul de la ușă și a alergat pe pistă până la avion”, a relatat el pe rețelele sociale, potrivit rotalianul.ro.

”Nimeni nu a oprit-o”

”Stătea literalmente sub el, lângă roata din față. Din fericire, pilotul a fost avertizat sau a observat-o și a oprit motorul”, a mai precizat pasagerul.

Hales a menționat că ”nimeni nu a oprit-o” în timp ce comitea actul periculos, o observație confirmată și de alt martor.

”Oamenii păreau un pic nesiguri, nu păreau să știe ce să facă, asta a fost partea ciudată”, a spus Dennis Bilic pentru publicația 9News.

Citește și: Un zbor a fost anulat după ce un pasager a folosit podeaua pe post de toaletă: "Se pare că cineva a considerat amuzant" 

Zborurile de la Aeroportul Canberra au fost întârziate pentru câteva minute, după care toate operațiunile au revenit la normal ulterior incidentului.

×
Subiecte în articol: avion intarziere îmbarcare
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close