Antena 3 CNN Externe O femeie a fost dată în judecată de un prieten pentru că nu a vrut să aibă o relație amoroasă cu el. Bărbatul îi cere trei milioane de dolari

O femeie a fost dată în judecată de un prieten pentru că nu a vrut să aibă o relație amoroasă cu el. Bărbatul îi cere trei milioane de dolari

O femeie din Singapore ar fi nevoită să plătească trei milioane de dolari unui prieten după ce acesta a dat-o în judecată pe motiv că nu vrea să aibă o relație de dragoste cu el.

O femeie a fost dată în judecată de un prieten pentru că nu a vrut să aibă o relație amoroasă cu el. Bărbatul îi cere trei milioane de dolari
Sursa foto: Gettyimages | JamesBrey
de Ioana Mircea    |    02 Feb 2023   •   13:20

Un bărbat din Singapore a decis să îți dea în judecată o amică pentru că aceasta nu a vrut să aibă o relație amoroasă cu el. El cere trei milioane de dolari pentru suferința provocată.

Kawshigan, a cunoscut-o pe Nora Tan în 2016. Deși el își dorea să aibă o relație amoroasă cu ea, femeia l-a văzut mai mult ca pe un prieten.

Bărbatul a crezut că până în 2020, relația lor era mai mult decât o simplă amiciție, pentru că, pentru el, ea era cea mai apropiată prietenă. S-a supărat atunci când Nora Tan a vrut să reducă timpul petrecut împreună, pentru că ea a considerat că era important ca anumite limite să nu fie depășite în legătura dintre ei.

Citește și: O femeia măritată cu o păpușă din cârpă se plânge că a fost înșelată: ”A intrat într-un motel cu altă femeie. Am văzut conversațiile”

Dar Kawshigan nu a fost de acord și a amenințat cu acțiuni legale împotriva ei.  Acțiunea în justiție a fost ținută deoparte după ce ea a acceptat să participe la consilierea lui, dar aproape un an și jumătate mai târziu, Kawshigan încă nu a putut accepta că doamna Nora nu dorea să aibă o relație cu el.

După ce ea a întrerupt contactul cu el, el a intentat două procese împotriva ei - o cerere de 3 milioane de dolari la Înalta Curte pentru că ar fi cauzat „prejudiciu reputației sale" și „traume, depresie și impacturi” în viața lui, precum și daune în valoare de 22.000 de dolari. reclamație pentru presupusa încălcare a unui acord de îmbunătățire a relației lor.

Bărbatul a spus, de asemenea, că ruptura i-a afectat și capacitatea de muncă. Astfel, câștigurile i s-ar fi redus considerabil și a pierdut mai multe parteneriate de afaceri din cauza stării lui.

Înalta Curte a programat o primă audiere în acest caz pe data de 9 februarie, potrivit straitstimes.com.

×
Subiecte în articol: singapore
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close