Antena 3 CNN Externe Femeie găsită ÎN VIAŢĂ sub dărâmăturile clădirii prăbuşite în Bangladesh: "Vă rog, salvaţi-mă"

Femeie găsită ÎN VIAŢĂ sub dărâmăturile clădirii prăbuşite în Bangladesh: "Vă rog, salvaţi-mă"

Femeie găsită ÎN VIAŢĂ sub dărâmăturile clădirii prăbuşite în Bangladesh: "Vă rog, salvaţi-mă"
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
10 Mai 2013   •   14:03

O supravieţuitoare a fost găsită, vineri, în Bangladesh între dărâmăturile unei clădiri care s-a prăbuşit la 24 aprilie în apropiere de Dhaka, provocând moartea a 1.000 de persoane, a anunţat şeful pompierilor, citat de AFP.
   
"Ea a fost localizată într-un gol creat între o grindă şi un stâp. Numele ei este Reshmi. Probabil a avut rezerve de apă sau a putut să bea puţin din apa pe care am injectat-o în clădire", a declarat Ahmed Ali.

"În timp ce voiam să curăţăm zona de dărâmături, am strigat pentru a vedea dacă mai era cineva în viaţă. Atunci am auzit: Vă rog, salvaţi-mă, vă rog, salvaţi-mă", a declarat un membru al echipelor de salvare pentru postul privat de televiziune Somoy.

Bilanţul celui mai grav accident din istoria industrială a statului Bangladesh a depăşit 800 de morţi, după ce alte câteva zeci de cadavre au fost descoperite în cursul nopţii sub ruinele imobilului care s-a prăbuşit în urmă cu 15 zile în apropiere de Dhaka, a anunţat luni un purtător de cuvânt al armatei bengaleze, potrivit AFP.

Purtătorul de cuvânt al armatei, locotenentul Mir Rabbi, a declarat că „bilanţul a ajuns acum la 803 morţi”, 790 dintre aceştia fiind descoperite sub ruine, în timp ce alte 13 au decedat din cauza rănilor suferite.

Pe 24 aprilie, un imobil de opt etaje, Rana Plaza, s-a prăbuşit. Atunci, autorităţile vorbeau de circa 100 de morţi.

×
Subiecte în articol: Bangladesh
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close