Antena 3 CNN Externe A ajuns la spital pentru că a atins un șervețel legat de portiera mașinii sale | Întâmplarea nefericită a unei femei din SUA

A ajuns la spital pentru că a atins un șervețel legat de portiera mașinii sale | Întâmplarea nefericită a unei femei din SUA

O femeie a ajuns la spital după ce a atins un șervețel în urma unei cine aniversare, la un restaurant din Texas. Acesta era legat de portiera mașinii sale. Femeia fost internată la spital cu palpitații și dureri mari ale mâinii stângi. Se pare că nu este primul caz de astfel de otrăvire.

A ajuns la spital pentru că a atins un șervețel legat de portiera mașinii sale | Întâmplarea nefericită a unei femei din SUA
Sursa foto: Gettyimages | Max Mumby/Indigo
de Ioana Mircea    |    24 Aug 2022   •   19:48

Proprietara unui salon de coafură din Houston, Texas a ajuns la spital, pentru că a fost otrăvită chiar de ziua ei de naștere.

Erin Mims și-a sărbătorit ziua de naștere marți după-amiază alături de soțul ei. Se pare că aceasta a atins un șervețel care era legat de portiera mașinii sale, după ce a părăsit localul unde a petrecut.

Aceasta a afirmat că în aproximativ cinci minute de la atingerea șervețelului, întregul braț a început să se simtă amorțit, nu putea respira, iar inima îi bătea foarte tare.

Femeia s-a întors la restaurant și s-a spălat pe mâini înainte de a se urca înapoi în mașină, însă simptomele s-au agravat progresiv.

„Peste cinci minute, tot brațul meu a început să mă furnice și să se simtă amorțit. Nu puteam să respir. Am început să am frisoane, mă durea pieptul, inima îmi bătea foarte repede", a spus Erin.

Ajunsă la spital, doctorul i-a spus că nu există suficientă substanță în sistemul ei pentru a determina ce este, dar s-a dovedit a fi o încercare de otrăvire.

Femeia a povestit întreaga întâmplare pe rețelele de socializare, iar oamenii au început să reacționeze spunând că mai multe persoane s-au confruntat cu aceeași situație.

Mark Winter, expertul local în controlul otrăvirilor de la Centrul de Otrăvire din Southeast Houston a spus că simptomele descrise de Erin se potrivesc cu sute de otrăvuri, potrivit Mirror.

×
Subiecte în articol: SUA otrăvire
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close