Antena 3 CNN Externe "Sunt îngerii mei". O femeie a fost salvată de doi români după ce a picat cu maşina într-un canal, în Italia

"Sunt îngerii mei". O femeie a fost salvată de doi români după ce a picat cu maşina într-un canal, în Italia

Doi români, tată şi fiu, au salvat o femeie şi pe câinele acesteia după ce au căzut cu maşina în canalul adânc, cu apă, de la marginea drumului.

"Sunt îngerii mei". O femeie a fost salvată de doi români după ce a picat cu maşina într-un canal, în Italia
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Apr 2023   •   14:55

Incidentul s-a întâmplat pe un drum de la marginea localității Cerea, provincia Verona.

Din primele informaţii, una din anvelopele mașinii la volanul căreia se afla Anna Bertolini, în vârstă de 63 de ani, ar fi explodat, iar deflagrația ar fi proiectat mașina în canalul adânc cu apă de la marginea drumului.

Femeia a spus că nu și-a dat seama ce anume s-a întâmplat, doar știe că la un moment dat a pierdut controlul asupra mașinii și s-a trezit în apă.

Cei doi români, cu domiciliul în Ostiglia, care se aflau în zonă, au văzut incidentul, n-au stat deloc pe gânduri și au sărit în apă. În scurt timp au salvat-o pe femeie, dar și pe câinele acesteia. Apoi s-au întors să-i recupereze bunurile.

Citeşte şi"A salvat o viață, dar a pierdut-o pe a lui”: Șofer de pe un utilaj de deszăpezire, găsit mort în biroul instituției! Intervenise ieri pentru salvarea femeii gravide din Botoșani

Potrivit autorităţilor, unul din ei a suferit leziuni ușoare în incident.

Tot ei eu fost cei care au alertat echipajele de urgență.

Astfel, femeia a primit îngrijirile medicale necesare.

"Totul s-a întâmplat într-o clipă și aproape că nu am înțeles ce se întâmplă. Mergeam ușor către Melara când deodată am auzit o bubuitură puternică, iar mașina a început să derapeze.

Am încercat în toate felurile să rămân pe drum, dar nu am putut și în câteva secunde m-am trezit în canal cu Emily, câinele meu.

Apa, de care mi-a fost mereu foarte frică, era deja la înălțimea umerilor, potrivit Larena.it.

Am început să strig după ajutor cu toată forța și am văzut doi bărbați venind spre mine, despre care am aflat mai târziu că sunt tată și fiu. Sunt îngerii mei.

Au încercat mai întâi să deschidă ușa și apoi au spart luneta. Unul dintre cei doi a fost și el rănit. În cele din urmă au reușit să ne tragă pe mine și pe Emily pe geam”, a spus Anna Bertolini.

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close