Antena 3 CNN Externe Imagini virale cu o fetiţă rănită care cântă imnul Ucrainei la spital, în timp ce este bandajată

Imagini virale cu o fetiţă rănită care cântă imnul Ucrainei la spital, în timp ce este bandajată

O fetiţă din Ucraina a fost filmată într-un spital, în timp ce cânta imnul ţării sale. Micuţa este bandajată de medici la un picior, după ce a fost lovită de schijele unei rachete. "Astfel de imagini demonstrează cât se poate de clar, cât de puternic este acest popor", a spus jurnalistul Radu Tudor.

Imagini virale cu o fetiţă rănită care cântă imnul Ucrainei la spital, în timp ce este bandajată
Sursa foto: Antena 3
de Iulia Gorgorin    |    29 Iun 2022   •   20:44

Anton Gerashchenko, consilierul ministrului de Interne din Ucraina, a publicat pe contul său de Twitte, imagini impresionante cu o fetiţă de aproximativ 5 ani, care fredonează imnul Ucrainei, după ce a fost rănită de rachetele nemiloase ale ruşilor.

În semn de mulţumire faţă de asistentele care îi bandajează piciorul rănit, fetiţa cântă imnul Ucrainei cu zâmbetul pe buze.

Vocea plină de optimism a micuţei a răsunat în spitalul plin de pacienţi răniţi în urma atacurilor violente lansate de ruşi în ultimele zile, iar momentul emoţionant s-a viralizat imediat pe reţelele de socializare.

"Vă mai miră rezistenţa acestui popor când vedeţi astfel de imagini? Pe mine sincer, nu!", a spus Radu Tudor, care a prezentat imaginile, în emisiunea Punctul de Întâlnire.

Citiţi şi: Război în Ucraina, ziua 126 | O rachetă rusească a spulberat un bloc de locuințe la Nikolaev | În ce situație ar fi renunțat Putin la invazia Ucrainei

×
Subiecte în articol: fetita imnul Ucrainei
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close