Antena 3 CNN Externe Trei oameni au murit arși de vii în spital, într-o secție COVID din Bulgaria. Motivul greu de crezut de la care ar fi pornit flăcările

Trei oameni au murit arși de vii în spital, într-o secție COVID din Bulgaria. Motivul greu de crezut de la care ar fi pornit flăcările

Trei pacienți cu COVID au murit în  într-un incendiu izbucnit la un spital din oraşul Sliven, sudul Bulgariei, transmite presa internațională.

Trei oameni au murit arși de vii în spital, într-o secție COVID din Bulgaria. Motivul greu de crezut de la care ar fi pornit flăcările
Sursa foto: Twitter
de Georgiana Adam    |    14 Noi 2021   •   12:36

Drama din spital s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică. 

Doi pacienți, bărbați, au fost găsiți morți de către pompieri. Un al treilea bărbat a suferit arsuri severe şi a fost transportat la un spital din Plovdiv, unde a murit duminică dimineața.

Pacienții decedați aveau vârste de 66, 70 şi 81 de ani.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 04:00 GMT  (ora locală șase) şi a afectat o singură încăpere, situată la etajul 4 al spitalului. Flăcările au fost lichidate rapid de pompieri.

 Șase pacienți din saloane alăturate au fost mutați în alte părți ale spitalului, a anunțat Vladimir Demirev,  șeful departamentului regional de siguranță la incendii.

Cauza incendiului este anchetată, dar se pare că o țigara, aprinsă de un pacient, ar fi dus la izbucnirea focului, a anunțat Ministerul Sănătății într-un comunicat.

În spitalele din Bulgaria sunt tratați în prezent peste 8.000 de pacienți cu coronavirus, între care 700 se află la terapie intensivă.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: incendiu Bulgaria Sliven COVID-19 tigara
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close