Antena 3 CNN Externe Jaf armat la un magazin de bijuterii de lux din Paris. Hoții au fugit de la locul faptei pe motociclete

Jaf armat la un magazin de bijuterii de lux din Paris. Hoții au fugit de la locul faptei pe motociclete

Trei bărbați înarmați au jefuit un magazin de bijuterii de lux din Paris, de unde au sustras bunuri în valoare de milioane de euro.

Jaf armat la un magazin de bijuterii de lux din Paris. Hoții au fugit de la locul faptei pe motociclete
Sursa foto: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Apr 2023   •   23:27

Jaful a vizat magazinul Bvlgari, din Piața Vendome, situat la câteva sute de metri de Ministerul francez al Justiţiei, şi a avut loc sâmbătă, în jurul orei locale 13:45, relatează agenţia EFE.

Hoţii au reușit să fugă de la locul faptei cu două motociclete pe care le parcaseră în faţa magazinului.

Unul dintre cei trei bărbați, care avea asupra sa o armă cu ţeavă lungă, a rămas afară la intrare, timp în care ceilalţi doi au pătruns în magazin.

Acelaşi magazin a mai fost ţinta unui jaf şi în septembrie 2021, însă unul dintre autori a fost arestat imediat după ce a fugit, alţi trei fiind descoperiţi ulterior şi condamnaţi.

Citește și: Doi bărbaţi cu cagule au fost filmaţi când au intrat în casă peste o pensionară şi au furat o sticlă de suc, în Devesel

De pildă, în urmă cu un an, un magazin de lux Chanel, amplasat în apropierea Pieţei Vendome, a fost ţinta unui atac asemănător, hoţii reuşind să sustragă de acolo bunuri în valoare de milioane de euro, potrivit Agerpres.

×
Subiecte în articol: jaf magazin bijuterii paris
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close