Antena 3 CNN Externe Klaus Iohannis reacționează în urma atentatului din Afganistan

Klaus Iohannis reacționează în urma atentatului din Afganistan

Klaus Iohannis reacționează în urma atentatului din Afganistan
30 Apr 2018   •   13:18

ATENTAT AFGANISTAN. Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a transmis luni, 30 aprilie a.c., un mesaj, în urma atentatului din Afganistan, soldat cu numeroși morți și răniți, printre care și opt militari români.

Opt militari din Batalionului 30 Protecţia Forţei "Vulturii Carpaţilor" din Câmpulung Muscel au fost răniţi luni dimineaţă în Afganistan, în timpul unei misiuni în zona de responsabilitate, fiind ţinta unui autovehicul capcană (VBIED - Vehicle-Borne Improvised Explosive Device), a informat Ministerul Apărării Naţionale într-un comunicat de presă

„Am aflat astăzi cu profundă durere despre atentatul din Afganistan soldat cu pierderi de vieți omenești, printre care și copii. În urma acestui tragic eveniment, opt militari români, aflați în teatrul de operații din Afganistan, au fost răniți.

Le urez însănătoșire grabnică și multă putere lor și familiilor acestora în aceste momente de grea încercare.

Le suntem alături militarilor noștri care ne reprezintă țara cu profesionalism și dedicare în cele mai periculoase zone din lume, pentru menținerea păcii și asigurarea securității internaționale.”

×
Subiecte în articol: militari romani Klaus Iohannis
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close