Antena 3 CNN Externe Cel mai mare mall din Mariupol a fost jefuit şi devastat de oameni, în timp ce oraşul este sub asediul ruşilor

Cel mai mare mall din Mariupol a fost jefuit şi devastat de oameni, în timp ce oraşul este sub asediul ruşilor

Cel mai mare mall din Mariupol, Port City, a fost jefuit şi devastat de localnici, în timp ce oraşul este sub asediul forţelor armate ale Rusiei, care lansează atacuri cu rachete.

Cel mai mare mall din Mariupol a fost jefuit şi devastat de oameni, în timp ce oraşul este sub asediul ruşilor
Sursa foto: Twitter
de Alin Tarnovschi    |    05 Mar 2022   •   01:11

Un clip video postat astăzi pe Twitter arată dezastrul lăsat în urmă de cei care au jefuit magazinele din interiorul mall-ului.

Pe imagini se poate observa cum oamenii se află încă în mall şi continuă să fure din magazine, în timp ce pe jos sunt împrăştiate ambalaje, iar uşile unor magazine sunt rupte.

În timp ce unii reuşesc să umple pungi sau îşi pun marfă în rucsac, alţii au preferat să umple chiar şi cărucioarele mall-ului.

În tot acest timp, oraşul se află în continuare sub asediul armatei ruse, care lansează atacuri cu rachete asupra unor obiective.

 De altfel, Mariupol a fost unul dintre cele mai importante oraşe care au reprezentat o ţintă pentru militarii ruşi, de la începutul războiului şi până în prezent.

×
Subiecte în articol: Război Ucraina Mariupol
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close