Antena 3 CNN Externe Marea Britanie. Cântecele de leagăn, înlocuite de ritmurile pop-rock

Marea Britanie. Cântecele de leagăn, înlocuite de ritmurile pop-rock

Marea Britanie. Cântecele de leagăn, înlocuite de ritmurile pop-rock
02 Dec 2008   •   17:31

Cântecele de leagăn de odinioară au început să-şi piardă din farmec, iar ritmurile pop-rock devin din ce în ce mai populare printre mămicile şi bebeluşii din Marea Britanie. Potrivit unui studiu prezentat de BBC News, cele mai populare piese pe care sunt adormiţi copiii britanici sunt "Patience", a trupei Take That, "Angels", a lui Robbie Williams, şi "Wonderwall", a trupei Oasis.
2.000 de noi mămici au participat la acest sondaj care a demonstrat că bebeluşii adorm mai repede pe rimuri pop-rock. Preferinţa micuţilor are strânsă legătură cu muzica pe care o asscultă mamele în timpul zilei.
În cadrul sondajului a fost realizat şi un top al celor mai populare melodii de adormit copiii. Pe locul întâi se află melodia "Patience", a trupei Take That, fiind urmată de "Angels", a lui Robbie Williams, şi "I Kissed a Girl", a lui Kate Perry. Pe locul patru se află James Blunt, cu "You're Beautiful", iar locul al cincilea i-a revenit lui Elvis Presley, cu "Love Me Tender". Următorii clasaţi în top zece sunt : Christina Aguilera, cu "Beautiful", Duffy, cu "Warwick Avenue", Guns N' Roses, cu "Sweet Child O' Mine", Oasis, cu "Wonderwall", şi Sugababes, cu "Girls".
10% din mamele care au participat la sondaj nu au reuşit să-şi aducă aminte nici un vers dintr-un cântec de leagăn şi aproape jumătate dintre acestea au declarat că trebuie să le cânte micuţilor lor pentru a-i linişti atunci când plâng.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Christina Aguilera
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close